2789
عنوان

دیجی کالا

| مشاهده متن کامل بحث + 237 بازدید | 32 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره عزيزم  ميشه من اين كارو كردم بزن روي محصولي كه ميخواي موقع زمان تحويل ازت ميپرسه ايا ميخواي با كالاهاي قبلي دريافت كني و ادغام بشه و توام ادغام كن 

اگه خيلي گذشته باشه از سفارش قبليت بايد زنگ بزني خودشون برات ادغام ميكنند ولي ممكنه بازه ي زماني تحويلش به تعويق بيفته مثلا يكي دوروز ديرتر بشه

اشتباه نكن، نه زيبايي تو، نه محبوبيت تو،مرا مجذوب خود نكرد، تنها آن هنگام كه روح زخمي مرا بوسيدي، من عاشقت شدم
تا من یکبار پول پست بدم

یه گزینه فعال میشه ادغام سفارش دقیق یادم نیست اونو بزن تا با سفارش های قبلیت بیاد 

البته وقتی اضافه می کنی به سبد خرید یه چند ساعت بعدش پایین صفحه میاد این گزینه ....

هزینه ارسالش شده ۲۵به بالا من از وقتی گرون شده سفارش ندادم 

عضو گروه نارنجی چالش بامداد خمار ،🧡🧡🧡🧡🧡🧡وزن شروع ۷۲....وزن فعلی۵۵....وزن هدف ۵۵ ...من با چالش بامداد خمار بعد از سال ها از شر اضافه وزنم خلاص شدم ...امتحان کنید تا با اعتماد به نفس به پایان برسونیدش 
بله میشه ادغامش کنی با خرید قبل  اگه بشه خودش برات تو مرحله پرداخت پیشنهاد میده

من انجام دادم یبار

رو خریدم خرید کردم خودش گف اگه مایل باشی همه رو باهم تحویل بگیری منم زدم ادغام با سفارش قبلی دیگه پست رو پرداخت نکردم

عاشقم اهل همین کوچه بن بست کناری که تو از پنجره اش پای به قلب من دیوانه نهادی👩‍❤️‍👨💘
اون محصولتم لغو کن دوتا با هم از دوباره سفارش بده بعدم ببین دوربریات چیزی نمیخوان خرید بالا سیصد توم ...

خرید بالا ۳۰۰ تومن رایگان؟

من فک میکردم بالا ۱۵۰ رایگان هست

دختر باید موفرفری باشه😍 با چشای قلمبه🙄 مثل خودم😎😁
لغو بزنم بعد پولش چی میشه؟

نه لغو نكنيا چون ممكنه موجودي كالاي قبلي تموم شده باشه يا تخفيفش برداشته شده باشه ، همون كاري كه گفتمو بكن 

من بارها ادغام كردم

اشتباه نكن، نه زيبايي تو، نه محبوبيت تو،مرا مجذوب خود نكرد، تنها آن هنگام كه روح زخمي مرا بوسيدي، من عاشقت شدم
من انجام دادم یبار رو خریدم خرید کردم خودش گف اگه مایل باشی همه رو باهم تحویل بگیری منم زدم ادغام ب ...

اِ مرسی

لغو بزنم بعد پولش چی میشه؟

تو قسمت دیجی من .قسمت مشخصات برین . روش بازگرداندن وجه رو بزنین . بعد یه شماره حساب بدین .پول اونجا میریزن . حتی جنس مرجوعم میکنن باید اون شماره حساب باشه که پولو برگردونن

نه لغو نكنيا چون ممكنه موجودي كالاي قبلي تموم شده باشه يا تخفيفش برداشته شده باشه ، همون كاري كه گفت ...

عزیزم ممنون

ولی گزینه اعدام برام‌ نیومد

زنگ زدم گف اگر نیست نمیتونی کار کنی

یه گزینه فعال میشه ادغام سفارش دقیق یادم نیست اونو بزن تا با سفارش های قبلیت بیاد  البته وقتی ...

من کرم میخرم همون ۱۲۵۰۰ هزینه پست شد

عزیزم ممنون ولی گزینه اعدام برام‌ نیومد زنگ زدم گف اگر نیست نمیتونی کار کنی

نميدونم شايد خيلي ازش گذشته ، من معمولا  خودم ادغام ميكنم يازنگ ميزنم خودشون ادغام ميكنند