2777
2789
عنوان

دیشب گوشی شوهرم و برداشتم دیدم ی دختره پیام داده گفته ....

| مشاهده متن کامل بحث + 9571 بازدید | 196 پست
طبق روانشناسی مردا تنوع طلب هستن مگر کسی که واقعا عاشق خانواده وهمسر باشن ،من به چشم دیدم چه دختر ها ...

مردا تنوع طلب هستن 

زنها هم همینطور 

پس لطفا درمورد زنهایی که اخلاقشون اینه و تنوع طلب هستن گارد نگیرین

طبق روانشناسی مردا تنوع طلب هستن مگر کسی که واقعا عاشق خانواده وهمسر باشن ،من به چشم دیدم چه دختر ها ...

جفتشون نباید بکنن چرا داین یه جوری جا میندازین ک مردا دست خودشون نیس و طبیعشون اینه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونوقت اون مرده نباید اختیار دار عقل و شهوتش باشه؟ فرقش با یه حیون چیه پس؟

تنوع طلبی ...

نبود ایمان..

متاسفانه خانواده پسر تو همه چیز دخالت میکنن اصولا.. ولی تو این چیزا دهالت نمیکنن و پسر از کسی ترسی نداره.. قبلا یه پسر کج میرفت پدر مادرش اسمش رو نمیبردن.. کاری میکردن به خاطر آبروریزی که کرده به غلط کردن بیوفته ولی الان فقط سکوت میکنن و اگر کار به جدایی بکشه خیلی راحت براش باز میرن زن میگیرن و کاری میکنن نفر بعدی هم نفهمه اصل ماجرای طلاق چی بوده و همه چی رو میندازن تقصیر زن سابق...

من خودمم زخم خورده این ماجراها بودم..

خودش گردن نمیگیره.. خانوادش هم توقع بخشش و ادامه زندگی داشتن.. منم به خاطر بچه هام موندم ولی خدا قسمت نکنه.. اگر عاشق نباشی تحمل اسون.. ولی وای به روزی که عاشق شوهر باشی و نارو بخوری زندگی با مرگ هیچ فرقی نمیکنه ..

چراااا واقعا چراااا مرد هرزگی میکنه خیانت میکنه  میگن مقصر زنش بوده کمش گذاشته زن اگه بخواد ...

یه دوست عزیزی گفتن دیگه مرده اخلاقش اینطوریه😏😏😏

با این توجیها مردارو هار کردیم افتادن به جون خودمون

زنان_علیه_زنان#  

هر روز میلیون ها گیاه معصوم و بی گناه توسط گیاه خوارها به قتل میرسن و خورده میشن؛ خشونت رو متوقف کنید، بیاید استیک بخوریم 😔🌱🥩/ما دل هرکیو شکستیم فردا‌ش دهنمون سرویس شد و فهمیدیم زمین گرده...😔ولی هرکی دل مارو شکست فرداش خوشبخت ترین آدم شد و فهمیدیم زمین پاره خطیست که در ما فرو می رود🥺😢/کاش یوزارسیف میومد عباشو رو منم مینداخت بعد که برمیداشت من لاغر و خوش هیکل میومدم بیرون با بغض میگفتم:با من چه کردی یا نبی؟😢دنبه هایم کو؟  / ای هموطن😒 ای انسان باشعور😒 ای با شخصیت😒 اگه جنبه تبادل نظر نداری بشین با دیوار حرف بزن اینجا چیکار میکنی😒😒😒برو عقده هاتو جای دیگه خالی کن به ما چیکار داری ملعون  به خودت بیا زن مومن😐
وا دختراییم که اینجورین اخلاقشون اینه  اگه اینجوره خانمایی که ازدواج میکنن نباید از مرد انتظار ...

اگه همسرش در همه لحاظ اوکی باشه احساسی، خانه داری و.....مرد نمیره سراغ کسی دیگه بعدشم من همه مردارو نگفتم خوب بعضی مردا ذاتا خراب هستن

نزدیک تر از رگم🤍خدا🤍                                                             بزرگ ترین اقیانوس ّ اقیانوس ارام است ُ پس آرام باش ؛ تا :بزرگ باشی                                                                                          نیازی به پرواز نیست،همین پایین بالاتر از خیلیام🧿                   🧚‍♀️  مغرور ولی مهربون🧚‍♀️

امروز بیرون باشوهرم بودم یک خانمه لباس نخی خیلی نازک پوشیده بود علنا جلوی چشمم ب بهونه ی پیچیدن از تقاطع دیدش زد منم حرص خوردم تاالانم اعصابم خرابه مردا ابلهن 

آیه سابقم نی نی یار منو ترکوند. خدایا شکرت بابت همه نعمتات 

بعد کلا اصلا بروی خودش نیاورد که اصلا پیامی دیده ادامه فوتبالم دید موقع خواب دراز کشیده بودیم همه هی آروم صدام می‌کرد میگفت چیشده بگو چیشده چرا ناراحتی هی صدا کرد هی صدا کرد الکی گفتم اه ولم کن خوابم میاد اون تو کوشی فیلم دید منم تو واتساپ با مامانم حرف میزدم 

هیچوقت به هیچس بیش از اندازه بها نده چون با اینکار خودتو نابود میکنی😇🥀🌈💫🌙
دقیقا...حالا هر خانومی هرچقدر هرزه باشه..تا یه مرد بهش رو نده چه اتفاقی میخواد بیفته؟؟! مرد اگه یه چ ...

دقیقاااا 

بعد اون مرده که متاهله ،زن و زندگی داره !وقتی مرده دلش به حال خودش و زندگیش نسوزه 

از یه بابای غریبه چه انتظاری میره! 

همینا باعث شدن مردا فکر کنن میتونن هر غلطی بکنن بعد توجیه کنن

وقتی همجنس هامون اینجور تز میدن دیگه چه انتظاری میره...همه اینها نتیجه باورهای اشتباهی هست که تو جام ...

بخدا افسوس میخورم به حالشون

خدا کمکشون کنه یه روزی ارزش واقعی خودشونو بفهمن

فقط امیدوارم

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂