2789
عنوان

کیا تنهان؟

| مشاهده متن کامل بحث + 242 بازدید | 23 پست
چجوری مثلا چی؟ یه دوست داشتیم خیلی شوهرش اذیتم می‌کرد مثلا میرفتیم کوه هی سوسک و مارمولک مینداخت زنش ...

مثلا در طول هفته دنبال کارایی باش که بتونی با بچت انجام بدی، اگه مثلا میتونین یه گیاه دوتایی بکارین، یا مثلا از توی یوتیوب و اینا کاردستی های قشنگ باهم درست کنین

اگر بچت کوچیکه البته

کلا تفریحات مادر و فرزندی به نظرم جالبن اصلا خود بچه باحاله وقتی ادم باهاش بازی کنه

باهم یه کیکی درست کنین

اخر هفته ها برید اطراف شهرتون برین جاهای قشنگ پیکنیک کنین و تو طبیعت باشین

حتما که لازم نیست با بقیه برین

کلا باید تلاش کنین که وسط هفته رو استفاده کنین و یه جورایی یه روتین داشته باشین مثلا یه تایمی ورزش کنین و ...، اخر هفته رو تفریح کنید

مثلا من دانشجوام و تنهام خب کل هفته رو میرم کتابخونه و وقتی میام خونه اونقد خسته ام که غذایی درست میکنم میخورم میخوابم فردا صبحش باز ۶:۳۰ بیدار میشم و همینکارارو تکرار میکنم

اخر هفته ها ولی ممکنه برم جاهای قشنگ پیاده روی، یا مثلا غذا از بیرون بگیرم و فیلم نگاه کنم ...

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

بخدا حرف زدنم داره یادم میره از بس باکسی حرف نزدم

عزیزم😥😥😥

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...
خب سمانه جون برو با پسرت بگرد خوش بگدرون 

کرونا هست باردارم هستم بخاطر هماتوم استراحتم😥😥😥دلم برای دوستام تنگ شده😫😫😫

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...
خب سمانه جون برو با پسرت بگرد خوش بگدرون 

تولدش نزدیکه دلم هواشو کرده ولی خسته شدم ازبس چندساله که سراغمو نمیگیره تا سراغ نگیرم