2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جانم من ریزش مو دارم ولی کار زیادانجام میدم نمیدونم کدوم باعث شده بهتر شم روش هام و میگم 

1. شامپو درمالیفت ی دوره دارم استفاده میکنم 

2.قرص سیستین ب 6 ی دوره روزی دوتا استفاده کردم 

3.شونه دانه درشت استفاده میکنم 

4.نرم کننده اصن نمیزنم چون باعث ریزش بیشتر میشه

5. سه بار در هفته حمام میرم ی بار ی قاشق گیاه رزماری و با ی لیوان آب حدود بیست دقیقه میزارم بجوشه عصاره ش و میریزم رو موهام ماساژ میدم حتما هم باید بزاری خنک شه بعد استفاده کنی 

ی قاشق گل ختمی با ی لیوان آب بجوشون بعد اون گل ها رو بریز تو جوراب با دست عصاره ش و میگیرم تو ی ظرف با اون آب جوشیده شده ش مخلوط میکنم میزنم سرم 

ی سری هم تخم مرغ محلی میزنم هر کدومشون هم یک الی دوساعت قبل حمام میزنم بعد میرم دوش میگیرم 

شستن مو خیلی مهمه چنگ نباید بزنی حالت ماساژ موهات و بشوری از بالای سر شروع کنی تا نوک مو ماساژ بدی بشوری 

کلا من این کارا رو میکنم بهتر شدم دوست داشتین شما هم انجام بدین مو کلا رسیدگی و وقت و حوصله میخواد که بابد براش بزاری ❤️❤️

خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋.          وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار... 

من بخاطر کیست داشتن و تنبلی تخمدان موهای سرم میریره 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
مرررسی عزیزم لطف کردی ☺🥰😍😍😍😍😍😍

🌹

خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋.          وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار...