2777
2789

.... تعریف کنید آیا شوهرتون خصوصیات یک مرد جنتلمن را دارن... 

(تا خدا بنده نواز هست به خلقش چه نیاز است می کشم ناز یکی تا به همه ناز کنم) 

آدم باشه در یک کلام.

بنظرم جنتلمنی تو باز کردن در و اینا نیست.

اینکه حرمتتو نگه داره و ازت حمایت کنه جنتلمنیه

❌❌ لطفا از من سوال حس ششمی نپرسید و توی تاپیک های حس ششم منو تگ نکنید ❌❌{‌الهم صل علی محمد و آل محمد}🥰✨                                           الان ک اینو دیدی صلوات فرستادی(: ثوابش هم برا من هم برا تو  قطعا نگه داشتن حرمت شخصی که بهش علاقه داری از صدبار بیان دوستت دارم بهتره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آدم باشه در یک کلام. بنظرم جنتلمنی تو باز کردن در و اینا نیست. اینکه حرمتتو نگه داره و ازت حمایت ک ...

بابا من میخواستم بگم یه نشونش باز کردنه دره اهههه😂

یه نیمچه پزشک🙌

بلد باشه چطوری رفتارکنه همه جا

GO HARD OR GO HOME💥💥💥 CAUSE I AM WHATEVER U SAY I AM...IF I WASN'T, THEN WHY WOULD I SAY I AM?? 🧟‍♀️  But I got smarter, I got harder in the nick of time😈☻...Honey I rose up from the dead, I do it all the time😈☻....I'll hold you when things go wrong💞...I'll be with you from dusk 'til dawn💞.........Devil for Devil 😈 Kind for Kind 🤗 It's my attitude 😎 Please don't mind ☻✌🏻.......رفیق شفیق هرکول پوآرو و دشمن هستینگز خنگ ساده لوح 😒👹........There are many things not called poison which can kill a man - Hercule Poirot...   "کاربری که تعلیقش کردی نوشته ی آگاتا کریستی☻" ......  تو فقط دلت بخواد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش بامن❤❤ آهای خوشگل عاشق•••آهای عمر دقایق•••آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid, I have loved you for a thousand years...I'll love you for a thousand more...ای چراغ هربهانه از تو روشن، از تو روشن❤❤❤❤ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

شاهرخ استخری باشه 

لامصب کراش العالمینه

چالش حرف ناشناس🐍نیوش یک☝🏻نیوش دو✌🏻نیوش سه👌🏻نیوش دنده ب دنده🚗نیوش عسل و قنده🍭🍯نیوش چرا نمیخنده؟:/😼نیوش آه🤧 نیوش ماه🌙🌝نیوش مثل قناری🐥🤪نیوش ماشین فراری🚘نیوش آه😚نیوش ماه🌛💋نیوش چرا سر جنگه؟⚔️😤نیوش بشقاب پرنده🍽🦚🕊نیوش آه🐾نیوش ماه🔥😛نیوش ماه و قشنگه🌙😻نیوش مست و ملنگه🍷🥂🍺زراشم چ قشنگه😂😂هه ناسکم ده نوسم خوشم ده ویی مه لی دووباره یه له وانه یه روژیک نه بم که دووباره ی که مه وه💛.#بژی_کورد✌🏼🇹🇯
بابا من میخواستم بگم یه نشونش باز کردنه دره اهههه😂

ظاهر_بین_نباشیم😂#  

چه بسا اینهمه آدم ک دست به زن دارن یا فحش میدن،درماشین باز میکنن یا صندلی میکشن

❌❌ لطفا از من سوال حس ششمی نپرسید و توی تاپیک های حس ششم منو تگ نکنید ❌❌{‌الهم صل علی محمد و آل محمد}🥰✨                                           الان ک اینو دیدی صلوات فرستادی(: ثوابش هم برا من هم برا تو  قطعا نگه داشتن حرمت شخصی که بهش علاقه داری از صدبار بیان دوستت دارم بهتره

فک کنم مردی باشخصیت، با فرهنگ، با ادب، هیز و چشم چرون نباشه، وفادار باشه، درک و شعورش خیلی بالا باشه 

خانواده اش براش مهم باشه 

ی حامی و تکیه گاه باشه

البته خودم شوهر ندارم اینایی هم ک گفتم پیدا میشه اما فقط تو خواب و رویا 😶

جنتلمن بودن با مرد زندگی بودن دوتا چیز کاملا متفاوته

یه پسر میتونه جنتلمن باشه اما مرد زندگی نباشه

جنتلمن ینی رفتی بیرون همه رو خودش حساب کنه.واست کادوی تولد و ولنتاین خوجل بخره.در ماشینو باز کنه.باهات رفتار خوبی داشته باشه و عفت کلام داشته باشه و .‌.‌

یه نیمچه پزشک🙌

من مجردم ولی دنبال یه نفرم که از نظر فکری به روز باشه یعنی بدونه که زن هم آدمه جای من برام تصمیم نگیره فکر نکنه غیرتی بازی درنیاره شکاک نباشه به عقایدم احترام بزاره و خانوادش هم به من احترام بزارن پول و قیافه و چیزای دیگه برام در حد نرمال مهمه

بنظرم اگه یه نفر از نظر فکری بالغ باشه جنتلمنه حتی اگر پول و قیافه آنچنانی نداشته باشه