2777
2789

۳تاتوحید بخونید=یه دور قران رو ختم میکنید😍

۵تاصلوات هدیه به امام زمان کنید..

هرکی انجام داد لایک کنه موضوعو😍

دوس داشتین استوریشم بکنین

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

الان پسر۱۸سالم توی بیمارستان تورقران براش دعا کن😔

۷۱ سوره حمد براشون بخونید و زیارت عاشورا و دعای علقمه🌻

گر دختری پیش پدر ناز کند🍀 گره ی کرب و بلای همه را باز کند🍀صل الله علیکِ یارقیه جان🌷

من واقعا معذرت میخوامم میام وسط تایپیک هاتون ببخشیدم حلالم کنید ازتون میخوام برا همسرم دعا کنید ی کار خوب پیدا کنه بدهکاریم زندگیمون روی هواست خیلی زندگی داره ب ما سخت میگیره دعا کنید برا همسرم اسمش مجتبی هست منم ب نیت هر کی برام دعا کنه آیت الکرسی میخونم الهی که به حق امام حسین دلتون همیشه شاد باشه

به امید روزی که مامان یه دختر خوشگل به اسم ماهور ویه پسر ک هنوز اسمی براش انتخاب نکردم باشم                                                                               همسر عزیز من به امید این که روزی برسه ببینم از ته دل میخندی                                                                خدایا خودت مراقبشون باش
الان میخام شروع کنم مرسی 🌷

خواهش میکنم🌴🌻نیت اولتون تعجیل در ظهور امام زمان علیه السلام و سلامتی ایشان باشه من با این نیت خوندم و حاجت دیگم که داشتم حاجت روا شدم

گر دختری پیش پدر ناز کند🍀 گره ی کرب و بلای همه را باز کند🍀صل الله علیکِ یارقیه جان🌷
فدات لطف میکنی حتما بخون منم برات سه تاتوحید خوندم (*در حق همدیگر دعا کردن قشنگ است*)

اگه بدونی چقد سفارش کردن اول برا بقیه دعاکنیم بعد براخودمون،دیگه تااخرعمر اول دعاگوی بقیه میشدی..

ممنونم ازت

ان شاءالله پسرت سلامت بیرون بیاد

براش ی چله لگیر..مثلا چله حدیث کسا هرروز یبار یاهرچی ک خوبه

خواهش میکنم🌴🌻نیت اولتون تعجیل در ظهور امام زمان علیه السلام و سلامتی ایشان باشه من با این نیت خوند ...

حتماااا.....خدارشکربرای پسرم دعا کن لطفا الان بهترین لحظه اجابت دعاهاست

لایک نکنید                      
حتماااا.....خدارشکربرای پسرم دعا کن لطفا الان بهترین لحظه اجابت دعاهاست

دعا کردم ان شاءالله خوب میشن

من واقعا معذرت میخوامم میام وسط تایپیک هاتون ببخشیدم حلالم کنید ازتون میخوام برا همسرم دعا کنید ی کا ...

بخدا میفهمم دردتو😭😓

ان ساااءالله به حق همین ایام مبارک کارخوب پیداکنن وسروسامون خوب بگیرید..حمد خوندم براتون به همین نین

براش مکرر چله بگیر عزیزم..چله دعای توسل..کسا و...