2777
2789
عنوان

نی نی سایتی که درو پیکر نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 62 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حالم بهم میخوره از اینجا.. من از ۹۸ بودم. اکانتم رو حذف کردم دوباره اومدم.. قبلا خیییلی بهتر بود

بله درسته جوسایت خیلی بدشده چندروزپیش دختر۱۳ساله تاپیک زده بودبعدهرچیزی مامیگفتیم برعکس متوجه میشد کلی هم بی احترامی میکرد وکلی بدوبیراهم به من گفت

شهرازصداپراست،    🗣    ولی ازسخن تهی،                                                       
به زودی بچها با نی نی یار درمیون میگذارن..

خب لطفا اینجا هم بگو تا کاربرا حواسشون باشه

یه زنبیل دارم ۱۱ سال دست دکتر بوده، فقط باهاش میرفته تو سایه ؛                               قیمت: دایرکت 
چیکار کردم؟

ببينيد آقا خيلي چيز ها اينجا با دنياي واقعي فرقي نداره 

يه مرد موقر و موجه در دنياي واقعي و تعاملات روزانه ، نمياد بين كلي خانم غريبه راجع به نياز جنسي اينچنين مشتاقانه واكنش نشون  بده و انتظار ميره در شبكه هاي اجتماعي هم اين موضوع رو رعايت كنه 

💫الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ 💫                                                                   عزیزی که نوشتی اگه مخالفمی ریپلای نکن، بیزحمت اینم بگو اگر مخالفتم دقیقا چیکارت کنم بزرگوار؟😀😀😀😀 اون چیزی که شما مینویسی و کسی ریپلایت نمیکنه چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی نه توی بخش "تبادل نظر" یه سایت عمومی😇
بله درسته جوسایت خیلی بدشده چندروزپیش دختر۱۳ساله تاپیک زده بودبعدهرچیزی مامیگفتیم برعکس متوجه میشد ک ...

اخه اعصاب خوردی هم هست..

یه عالمه آدم که همه اش دم از خیانت و دعوا  و..میزنن.

ببينيد آقا خيلي چيز ها اينجا با دنياي واقعي فرقي نداره  يه مرد موقر و موجه در دنياي واقعي و تع ...

من فقط تعجب کردم همین

گفتم غم تو دارم گفتا گمشو کثافت گفتم که مال من شو گفتا با این قیافت؟_گفتم زمهرورزان رسم وفا بیاموز_گفتا وفا رو ول کن چنده حقوق پایه ت؟!_گفتم که پول ندارم اما پر از شعورم گفتا شعور نداری بی پول بی نزاکت _گفتم مگر چه کردم گفتا که خواستگاری _گفتم مگر که جرم است گفتا بی مایه اری!
من فقط تعجب کردم همین

و اين ايموجي 😍 چه معنايي داشت ؟

💫الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ 💫                                                                   عزیزی که نوشتی اگه مخالفمی ریپلای نکن، بیزحمت اینم بگو اگر مخالفتم دقیقا چیکارت کنم بزرگوار؟😀😀😀😀 اون چیزی که شما مینویسی و کسی ریپلایت نمیکنه چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی نه توی بخش "تبادل نظر" یه سایت عمومی😇