2777
2789

دیروز نمیدونستم ک حالم بد میشه و شرایطم اینطوره و شب هم مهمون داشتم شرایطشون طوری بود ک مجبورشدن بیان و تا سحر هم موندن 

غروب یهو حالم بد شد و غر غر ها و بد اخلاقی هام شروع شد حتی پرخاش کردم به همسزم و بداخلاقی کردم

اما الان حسابی شرمندشم چون دیروز برای اینکه من اذیت نشم همه کارارو کرد و گفت خانوما برن تو اتاق راحت باشن و همه کارا و پذیرایی هارو خودش انجام داد تا همین الانم بنده خدا سر پا بود و منو دکتر برد 

همه ظرفا شست و خونه نمیز کرد و مرتب کرد 

هرچقدرم غر زدم توجه نکردو بهم محبت کرد 

کاشکی یه روز برسه ک بتونم جبران کنم این روزارو 😍😍😍

خیلی# دوستش دارم 😘😍🥰

من باید تا ۲۵ سالگی با خواست و یاری خدا (به زبان اسپانیایی تسلط پیدا کنم و بتونم در رشته نقاشی تحصیل کنم و مدرک آموزشگاه نقاشی بگیرم و سطح دو حوزه رو با بهترین معدل به پایان برسونم و برای سطح سه تلاش کنم ) من علاوه بر این اهداف از خدا میخوام ک کمکم کنه تا ۲۵ سالگی بسیاری از اخلاق های بدم رو ترک کنم 😘💪🏻💪🏻💪🏻لطف کنید برای رسیدن به اهدافم برام دعا کنید 🥰🤩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه خوب.... 

ولی مهمونی تو این شرایط.... 

همین مهمونیا باعث شده روزی 400 نفر بمیرن 

همین مهمونیا باعث شده این همه مشاغل ازاد تعطیل بشن و خانواده ها درامدشون صفر بشه  

من از اول کرونا تاحالا نه کسی اومده خونمون نه مهمونی رفتم. کاش رعایت میکردیم 

چه خوب....  ولی مهمونی تو این شرایط....  همین مهمونیا باعث شده روزی 400 نفر بمیرن  ...

عزیزم گفتم ک شرایط طوری شد ک بیان ! 

خوبه تاکید کردم 

درضمن همین مهمونیا فقط مهمونای من نیستن !

من باید تا ۲۵ سالگی با خواست و یاری خدا (به زبان اسپانیایی تسلط پیدا کنم و بتونم در رشته نقاشی تحصیل کنم و مدرک آموزشگاه نقاشی بگیرم و سطح دو حوزه رو با بهترین معدل به پایان برسونم و برای سطح سه تلاش کنم ) من علاوه بر این اهداف از خدا میخوام ک کمکم کنه تا ۲۵ سالگی بسیاری از اخلاق های بدم رو ترک کنم 😘💪🏻💪🏻💪🏻لطف کنید برای رسیدن به اهدافم برام دعا کنید 🥰🤩
فقط مواظب باش یه روز غرغرات کاسه صبرشو لبریز نکنه  خدایی نکرده

اصلا غرغرو نیستم و همیشه بهم میگه خوش خونه ام

اما دوران قاعدگیم خخخخخخخخخخخخیلی داغونم خیلی

اگر هرکس بگه همه مهمونی میگیرن منم بگیرم ک نمیشه،. هرکس مسئوله

باشه گلی جان😘

اصلا غرغرو نیستم و همیشه بهم میگه خوش خونه ام اما دوران قاعدگیم خخخخخخخخخخخخیلی داغونم خیلی

خوب اون دوران کمی طبیعیه 

عزیزی که امضامو میخونی لطفااا  برا آرامش و دلخوشیم دعا کن ❤️ممنونم 
خوب اون دوران کمی طبیعیه 

مال من شدیده😐🤭چونروزای اولش خصوصا حداقل ۳ بار گریه میکنم و بهانه میگیزم 

الان تاپیکای قبلم مال این دوروزه

همش ناله کردم