2777
2789
عنوان

ایران شروع نمیکنه

230 بازدید | 14 پست

همه کشورا کرونا درست کردن دیگع نوبت ماست 

طنز_تلخ_اجتماعی#  

کاربر آقا هستم تعصبی رو آبعلی تیکر بارداریمه🙂 اسم بچه هام کبرای گلاب الدینه ی اصل ممدعلی جاستین زاده اصل☺😚💕💖💗💓💙💚❤💞💝🖤💜🧡💛 متعهد به آقاییم چشم مادر شوار و خواهر شوار و جاریام کور (هلیا شرکنم فرزند خوندمه)
بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای این هندیه میگن خبلی بدت 

فک‌کنم اخرو زمانه باید با یکی از هر کدوم مروناها شده بمیریم

کاربری ب من داده شده 😊 ۱۵ سالمه نپرسین و حمله نکنین...😐اشک ها کلماتی هستند که قلب نمی تواند آنها را بگویدمُتَاسِفانِه اِستِفآدَم اَز گوشئ📱به حَدئ رِسیدِه کِه،،،،،،دیگِه نِمیدونَم اون گوشیِه مَنه یآ مَن آدَم اون                     من دختریم ک هیچکس از غم و ناراحتیم خبر نداره و‌هیچکس گریمو ندیده   
بیشتر ببینید
وای این هندیه میگن خبلی بدت  فک‌کنم اخرو زمانه باید با یکی از هر کدوم مروناها شده بمیریم

بس چی فیلماشونو ندیدی؟ دارن آدمایی که هنوز زندن فقط به خاطر این ویروس لعنتی میسوزونن فیلمش هست

کاربر آقا هستم تعصبی رو آبعلی تیکر بارداریمه🙂 اسم بچه هام کبرای گلاب الدینه ی اصل ممدعلی جاستین زاده اصل☺😚💕💖💗💓💙💚❤💞💝🖤💜🧡💛 متعهد به آقاییم چشم مادر شوار و خواهر شوار و جاریام کور (هلیا شرکنم فرزند خوندمه)
بیشتر ببینید
بس چی فیلماشونو ندیدی؟ دارن آدمایی که هنوز زندن فقط به خاطر این ویروس لعنتی میسوزونن فیلمش هست

وای😐

کاربری ب من داده شده 😊 ۱۵ سالمه نپرسین و حمله نکنین...😐اشک ها کلماتی هستند که قلب نمی تواند آنها را بگویدمُتَاسِفانِه اِستِفآدَم اَز گوشئ📱به حَدئ رِسیدِه کِه،،،،،،دیگِه نِمیدونَم اون گوشیِه مَنه یآ مَن آدَم اون                     من دختریم ک هیچکس از غم و ناراحتیم خبر نداره و‌هیچکس گریمو ندیده   
بیشتر ببینید
اونا جسدشونه، و هندوها رسم دارن

نه چندتا از زنده هارو چون اکسیژن ندارن کشتن

بیشتر ببینید
کرونای ایرانی بیاد ک دنیا رو نابود میکنه 

دوست خوبم 🌹

خود تحقیری  از کرونا  به مراتب  خطرناک تره ... 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
دوست خوبم 🌹 خود تحقیری  از کرونا  به مراتب  خطرناک تره ...

☺بله 

منظورم اینه کرونای ایرانی بیاد انقد قوی و عالیه که نفس کش نمیزاره رو این کره ی خاکی✌😘

اگه دوستی نباش،دوستی تو دوری محکم تره