2777
2789

سلام

من خودم یه خونه داشتم اسلامشهر ازمحل کارشوهرم ک تهران بودفاصله داشت ۷ماهه پیش اجاره دادم اومدم نزدیک محل کارشوهرم مستاجرشدم ماهی ۱۵۰۰اجاره میدم ک ازمستاجرمون ۴۰۰اجاره میگیرم خودم ۱۱۰۰هرماه میزارم

حالاموقعیت شغلی شوهرم یجورشده محل کارش شده خونمون اسلامشهر مستاجرمونم دیروزناگهانی زنگ زد گفت میخوایم زودترازموعدبلندشیم .بنظرتون من چکارکنم دوباره برگردم خونه خودم 

این پیج واسه دونفره یکی واسه منه که پسرم ۶سالشه یکی واسه خواهرزاده مه که مجرده

برگرد دیگه اینهمه کرایه خونه نمیدی هیچ کجا هم خونه خود آدم نمیشه

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم . 
برگرد دیگه اینهمه کرایه خونه نمیدی هیچ کجا هم خونه خود آدم نمیشه

اسباب کشی بابچه بنظرت سخت نمیشه یاب گردم نمیگن خودشومسحره کرده هی میره میاد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسباب کشی بابچه بنظرت سخت نمیشه یاب گردم نمیگن خودشومسحره کرده هی میره میاد

اسباب کشی سخته حرف مردمم همیشه هست . اما ماهی اینهمه اجاره نمی ارزه 

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم . 

آره بنظرم برو دیگه اجاره الکی هم نمیدی

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
ی بار اسباب کشی میکنی دیگه خلاص میشی  چیکار به حرف مردم داری ببین خودت چجوری راحت تری

درست میگی ممنونم

به خدا هر کار کنی مردم یه حرفی دارن بزنن.بگو قسمت این بود که برگردم .من حرف مردم برام مهم نیست.آدم اگر نون نداشته باشه همین مردم دست آدمو نمیگیرن

خدای من به خاطر همه چیزهای خوبی که بهم دادی شکر ،شکر ،شکر.دوستت دارم خدا ،همیشه بامن باش.
به خدا هر کار کنی مردم یه حرفی دارن بزنن.بگو قسمت این بود که برگردم .من حرف مردم برام مهم نیست.آدم ا ...

افرین حق باشماست حساب کردیم اگه همین اجاره ندیم خیلی کمک بزرگیه واسمون

شما پیش دستی کن بگو خسته شدم از اسباب کشی این اداره ها هم هر روز یه بامبول سر ادم درمیارن یکمم اه و ...

ممنون عزیزم حتما🙂