2777
2789
زیاد حساس نشو توی  دوران نامزدی

اره سر اینا یه بار تموم کردیم

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
بدرک بره بمیره

وا

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن دیگه میخاست جوابتومیدادپاپیچ نشووووچرااگراس دادبگووووبراچی جواب ندادی

مرسی فدات 

امروز دو بار به نامزدم زنگ زدم جواب نداد الان انلاین شده هی پیامی نداد چیکار کنم 😔

نامزدت یادوس پسرت؟

ازتون خواهش میکنم برام دعاکنید🙏🤲😔                              اگه یه روزی دیدین تاپیک نمیزنم یاازم خبری نیس بدونین مردم😔
نامزدت یادوس پسرت؟

نامزد 

نامزد 

آخه تویه تامیکی نوشتی مشکل عشقم حل شه وب زودی زودعقدکنیم

ازتون خواهش میکنم برام دعاکنید🙏🤲😔                              اگه یه روزی دیدین تاپیک نمیزنم یاازم خبری نیس بدونین مردم😔
آخه تویه تامیکی نوشتی مشکل عشقم حل شه وب زودی زودعقدکنیم

خب عزیزم نامزد به موقع نشون میگن عقد میشه زن و شوهر