2821
2789
عنوان

دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 101 بازدید | 27 پست

عزیزم حیف نیست مغزتو فکرتو مشغول این ادم کنی ولش کن بیخودی اعصابتو بهم نریز منم قبله ازدواج فکر میکردم خیلی تنهام ولی اینجور نیست تو مجردی هستی لذت ببر چیزایه بدی که تو زندگیت هستو ول کن بره به امون خدا به فکره خودت و زندگیت باش بیخیال همه خودتوبچسب 

من خرم همینطورم کاش بمیرم ارزوم شده فقط بره کثافت خیلییی در حقم ظلم کرد من احمقم جرئت تموم کردن ند ...

تموم کن ب خودت احترام بزار بعدش دروغ چرا سخته 

من الان حالم بده چرا ب فکرم نی نمیدونم مهمم نی بم فک کنه یا نکنه بیخیالش 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم این مشکلو داشتم  توعم داداش مجازی گیر بیار باشون گرم بگیر بفهمون بهش چقد بده  باهاش ...

ی عالمه داداش دارم تازه خودشم حسودیش میشه ولی خیلی پرویه این دختره ام هی میگ داداشم داداشم ولی بعضی وقتا میگه این خیلی خوبه ها نمیدیش ب من؟؟ تازه برام شاخ و شونه میکشه 

خدانکنه عزیزم مگ چیکارت کرده ؟؟؟ اگ دوس داری بگو

میخام فقط کات کنم باهاش 

همیشه طوری حرف میزنه خیلیی باسیاسته که باهاش کات نکنم

ده دقیقه باهاش حرف بزنی جوری بهت القا میکنه که مقصر تویی

همیشه موقع کات یه جوری حرف میزنه که بهم القا بشه اگه اون بره دنیام به هم میریزه

الانم که دارم اینو مینویسم گریم گرفته که چقدر بی جرئت و احمق و سادم

lopnhs دوستیم رفتی دیگ اکانتتو ندارم🥲

تموم کن ب خودت احترام بزار بعدش دروغ چرا سخته  من الان حالم بده چرا ب فکرم نی نمیدونم مهمم نی ...

آی گفتنش آسونه من خودم شیش بار با این رلم کات کردم ولی همش فکرممیره پیشش اصن فراموش کردن نشدنیه

تموم کن ب خودت احترام بزار بعدش دروغ چرا سخته  من الان حالم بده چرا ب فکرم نی نمیدونم مهمم نی ...

اون نمیخاد تموم کنه

با روانم بازی میکنه که فکر کنم من مقصر کاراشم

نمیتونم ازین ادم سمی جدا شم فقط دوس دارم یکی بیاد گوشیمو بگیره بلاکش کنه چنتا فحش براش بنویسه طرفم نیاد و از فرداش یه گوشی جدید و یه خط جدید بهم بده

میخام فقط کات کنم باهاش  همیشه طوری حرف میزنه خیلیی باسیاسته که باهاش کات نکنم ده دقیقه باهاش ...

انجوری نگو آجی پسرا ارزش ندارن اون اشکای قشنگتو حرومشون کنی

ی عالمه داداش دارم تازه خودشم حسودیش میشه ولی خیلی پرویه این دختره ام هی میگ داداشم داداشم ولی بعضی ...

ول کن کات کن 

باید ثابت کنه دوست داره اگ عاشقت باشه ول میکنه اونا رو 

وقتی اومدن پیویت انقد سرد ب خورد کن اصن بلاکشون کن بزا بفهمن بدت ازشون میاد 

نیاز بود خودشم بلاک کن چند روز بعد درار بعدشم خودت برو رو اکانت چیه با هم در ارتباطن دخترا رو فوش بارون کن بگو پی ندن 

داداش مجازیاتم هنه کنار بزار هنه بدن همههه 

انجوری نگو آجی پسرا ارزش ندارن اون اشکای قشنگتو حرومشون کنی

حس میکنم بیماری روان داره منم داره روانی میکنه

فقط دوس دارم یه خط جدید بگیرم و گوشیمو عوض کنم تا هیچ وقت نبینمش دیگه

آی گفتنش آسونه من خودم شیش بار با این رلم کات کردم ولی همش فکرممیره پیشش اصن فراموش کردن نشدنیه

ت خوبه شیش بار من تعدادش از دستم در رفته 😐💔🤣

تازه من مامانش خبر داشتن مثن قرار بود با مامان بابام حرف بزنه بیاد جلو 🤣💔

من حوصلشو نداشتم دلم براش تنگه 

بنظرتون پی بدم یا خودمو کوجیک نکنم 

اون نمیخاد تموم کنه با روانم بازی میکنه که فکر کنم من مقصر کاراشم نمیتونم ازین ادم سمی جدا شم فقط ...

خودت چرا نمیتونی یعنی انقد ضعیفی واقعا ک الان ک اینطوره بیخیال بلاک کن نمیخای بلاک کن هیجکاری نمیکنه نیاز نیست خطو عوص کنی مشکل از خط نی ک مگه خط اومده اینو اورده بیخیالش خودت مهمی

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   محدثه_1401  |  13 ساعت پیش