2777
2789
عنوان

چرا بعضی آدم های بیخود یکی عاشقشون میشه ولی یکی مثل من نه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 30 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ماام خار داشتیم 🤣

سنتی و با توکل به خدا ازدواج کردیم دیگه 

منم میمونم گاهی

ی هم اتاقی داشتم چندشش  هیچ دوستی نداشت 

هرکی ی ساعت کنارش بود میگفت دیونس 

پسره پزشکی عاشقش شده ولی اونم دیونه کرد ولش کرد

ترجمه آیة الکرسی  خداست كه معبودى جز او نيست؛ زنده و برپادارنده است؛ نه خوابى سبک او را فرو مى‌گيرد و نه خوابى گران؛ آنچه در آسمان‌ها و آنچه در زمين است، از آنِ اوست. كيست آن كس كه جز به اذن او در پيشگاهش شفاعت كند؟آنچه در پيش روى آنان و آنچه در پشتسرشان است مى‌داند .و به چيزى از علم او، جز به آنچه بخواهد، احاطه نمى‌يابند.كرسى او آسمانها و زمين را در بر گرفته، و نگهدارى آنها بر او دشوار نيست، و اوست والاى بزرگ.....پس بهش اعتماد کن، بسپر به خودش...میشه برا خوشبختیم صلوات بفرستین❤ جان من است او (🌙my mah)
بیشتر ببینید
دقیقا اینطوری هیچوقت انرژی مثبت ندارن برای جذب

من خودم خداراشکر آدم حسودی نیستم به همه جاهم رسیدم هرکس دور برم بهم میگه توچطوری اینطور هستی میگم دلیلش اینه که چشمم پای زندگی کسی نیس

خب شاید اونکه عاشق اینا میشه خودش هم آدم بیخودیه🤔

اگه بشر این اصل رو رعایت کنه قطعا دنیا جای قشنگ تری میشه:وقتی از اعماق وجودت احساس میکنی زندگیت رو نکبت فرا گرفته بچه دار نشو! 😒ظلمِ ظالم، جورِ صیاد، آشیانم داده بر باد... ای خدا، ای فلک، ای طبیعت... شام تاریکِ مارا سحر کن... 🤲😢😞😞😞مشغول قتل‌عام روزها هستم‌!💔ما دهه شصتیا تو زندگی ازهرچی میترسیدیم سرمون اومد، از هرچی نمیترسیدیم هم سرمون اومد، یه سری چیزای متفرقه هم بود اونا هم سرمون اومد، یه سری چیزا هم اصلا مربوط به ما نبود ولی سرمون اومد، یه چیزایی حتی وجود خارجی نداشت ولی اونا هم سرمون اومد، لامصب معلوم نیس کله ست یا میدان مغناطیسی😒😒😒 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌کاش من حسنی بودم و توی دِه شلمرود، تک و تنهابودم، و عین خیالمم نبود که نه قلقلی نه فلفلی نه مرغ زرد کاکلی هیچکس باهام رفیق نیست، و تنها دغدغه ام این بود که تنها روی سه پایه، بنشینم توی سایه☹️☹️ من به فکرِ خستگی های پَرِ پرنده هام، تو بزن تبر بزن... من به فکرِ غربتِ مسافرام، آخرین ضربه رو محکمتر بزن🍁🍃اون درختِ سربلندِ پُرغرور، که سرش داره به خورشید میرسه منم منم، اون درختِ تن سپرده به تبر که واسه پرنده ها دلواپسه منم منم، من صدای سبزِ خاکِ سُربی ام، صدایی که خنجرش رو به خداست، صدایی که توی بُهتِ شبِ دشت، نعره ای نیست ولی اوجِ یک صداست🌳🍃🍃سنگ است که میزند به سینه هرکس فقط برای خود😔 بیزارم از این خلقِ دورنگ و از ناکسان و هرکسی😒
بیشتر ببینید
من میگم خوشگلی و بس تجربه اش کردم ک میگم

اتفاقا هر دوی اینا معمولین 

قیافه خاص یا متفاوتی ندارن شبیهشون زیاده

درسته من خودم خیلی معمولیم شاید صورتم ولی اینا هم اونطوری خوشگل نیستن

اتفاقا هر دوی اینا معمولین  قیافه خاص یا متفاوتی ندارن شبیهشون زیاده درسته من خودم خیلی معمول ...

شاید یکی عاشق توئه ولی جرئت نداره بهت بگه و خجالت میکشه! 

شاید_این#

عاشقت_شدم#  

با اين شرايط و زندگی كه ما داريم زندگیمون بيشتر فاکچری تا لاکچری    
اتفاقا هر دوی اینا معمولین  قیافه خاص یا متفاوتی ندارن شبیهشون زیاده درسته من خودم خیلی معمول ...

من خودم به خاطر معمولی بودن اونی رو که دوستش داشتمو از دست دادم

تیکر کنکور💊💉پرستار می شوم💉💊
دلیلش اینه که چشمت دنبال زندگی دیگران هست!  تازمانی که چشمت به زندگی دیگران هست و یکم حتی شاید ...

اون موقع که من با آدم ها خیلی مهربون بودم و حسود هم نبودم کسی منو نمیدید

ماام خار داشتیم 🤣 سنتی و با توکل به خدا ازدواج کردیم دیگه  منم میمونم گاهی ی هم اتاقی داشتم ...

ببین من اصلا شغل و اینا جدا نمیکنم

من میگم حتی اونی که فرضا باهاش صمیمی شدم و ازش خوشم اومد یا میاد هم منو واسه ازدواج نمیخواد این درده حالا کیس عالی و فلان و هزار نفر هم نه یکی که آدم ازش خوشش هم میاد طاقچه بالا میذاره