2777
2789
عنوان

کودک همسرای اطرافتون از زندگیشون راضین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 755 بازدید | 134 پست
شما عکسی رو وه خود استارتر فرستاده نگاه کنید.نوشته ملاک جوانی وتعیین بازه سنی به عوامل متعددی مربوطه ...

خب مشکل اینه که امثال اینا اگه یکی بگه تو سن جوانی ازدواج کرده وخوشبخته تحقیر وتمسخر میشن ،اینو شما گفتید درسته؟ ما اصلا درمورد ازدواج تو سن جوانی بحث نمی کردیم ما درمورد کودک همسری می گفتیم شما  گویا اصلا عنوان تاپیک و درک نکردید 

شما حتی نمیدونستید سن جوانی از چند ساله 

درضمن سازمان بهداشت جهانی که  دراین زمینه مهمترین سازمانه معمولا ملاک قرار می گیره 

من نگفتم شما اسمی  از۱۵ سال بردید

ارزو می کنم خانمای چشم انتظار،باردار بشن و فرزندی سالم نصیبشون بشه ،خانمای مستاجر صاحب خونه بشن، افرادی که بیماری دارن سلامتیشونو به دست بیارن،افسرده ها حال روح و روانشون عالی بشه،

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سن من رو فعلا بذاریم کنار.فرص کن یک روزمه.خوبه؟؟اصلا من نمیفهمم.شما به من بگین کجای قانون مدنی اومده ...

😂😂😂😂😂

چیو میخای بدونی

اینکه زیر ۱۸ نمیتونه گواهی نامه داشته باشه؟

یا اینکه نمیتونه حقی در انتخاب والد داشته باشه؟

یا اینکه نیاز ب قیم داره؟

یا چی عزیزم؟

پس نمیشه گفت برای همه مطلق اینجوره.استاتر هنوز خودشون بازه سنی کودکی ونوجوانی رو نمیدونن😂😂

🤣هرهر 

اصلا عنوان تاپیک و درک نکردین 

بحث سن جوانی و با کودک همسری اشتباه گرفتید 🤣🤣

ارزو می کنم خانمای چشم انتظار،باردار بشن و فرزندی سالم نصیبشون بشه ،خانمای مستاجر صاحب خونه بشن، افرادی که بیماری دارن سلامتیشونو به دست بیارن،افسرده ها حال روح و روانشون عالی بشه،
تو هنوز گیر بازه زمانی هستی؟ اونو ولش کن. ما داریم چیزی ک ثبت شده میگیم دعوا ک نداریم دختر خوب ...

چرا ولش کنیم؟بعدش استاتر ولش نکرده گلم.من که تایپک نزدم ویه جیزی بگم وبعد عکس بفرستم وحرف خودم بره رو هوا🤗ایشون حرف خودش با سندش دوتا شده.من دیگه چیزی نمیگم چون میدونم ادامه دادن بی فایده اس وحرف سازمان بهداشت جهانی هم الان میبرن زیر سوال تا ادعای اشتباه خودشون رو توجیه کنن.موفق باشین اما اطلاعاتتون رو به روز کنین

#نه_به_فمینیسم
من خودم ۱۶سالمه ونامزدم

خوشبخت بشی 😍

🤣هرهر  اصلا عنوان تاپیک و درک نکردین  بحث سن جوانی و با کودک همسری اشتباه گرفتید 🤣🤣

باشه تو که درک میکنی چرا سندی که فرستادین با حرفتون دوتا شده😂😂😂البته خب اشتباه از سازمان بهداشت جهانیه که بیسواده وگرنه شما علامه دهر هستین.شب خوش

#نه_به_فمینیسم
بیخیال عزیزم رشته کلام از دستش در رفته

اره والا😂

من یک نظر سنجی فقط گذاشتم ایشون از دعوا و جنجال خوشش میاد

بیخیال عزیزم رشته کلام از دستش در رفته

بله مشخصه کی نمیفهمه چی میگه.من نادون شماها علامه دهر گرچه من با استارتر بودم اما خب شکالی نداره اصلا عکس رو هم من فرستادم.بهداشت جهانی بیسوادهکشما ببخشینشون

#نه_به_فمینیسم
اره والا😂 من یک نظر سنجی فقط گذاشتم ایشون از دعوا و جنجال خوشش میاد

ببین خب حق داره

ماهایی ک دیر ازدواج کردیم (البته منکه هنوزم مجردم) داریم از عقیده خودمون دفاع میکنیم ک واقعا هم درست هس

ولی خب دوستانی ک زود ازدواج کردن هم از خودشون دفاع میکنن

باشه تو که درک میکنی چرا سندی که فرستادین با حرفتون دوتا شده😂😂😂البته خب اشتباه از سازمان بهداشت ج ...

اخی😂😂 

ببخشید که خواستم یادت بدم سن جوانی از چندساله 

من اون مقاله رو درمورد جوانی نوشتم و تو اینترنت پخشش کردم  و الان اشتباه کردم 🤣 حرف سازمان بهداشت جهانی رو هم قبول نداری