2777
2789
عنوان

خانما بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 133 بازدید | 18 پست
تو اگه واقعا وسواس باشی میتونی راحت نادیده بگیری، مثلا آدم کثیر الشک میتونه به شک هاش تو نماز توجه ن ...

یعنی حتی اگه واقعا لکه دیدم میشع نادید بگیرم؟

تا حالا نشنیدم احکام حرم امام رضا(ع)

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚
فدات عزیزم بهترن؟

اره چندساله خداروشکر بهترمیشه شماهم با ی مشاور روانشناس صحبت کنید بهتر میشین

زیباترینم 💙روزی تورا در درونم حس خواهم کرد حس گرمی تو تمام رگ های مرا پرمیکند گویا دوباره عاشق خواهم شد کوچولوی من ..دنیای من.. تو وصل میشوی ب بهشت ومن وصل میشوم ب تو .. و بهشت اینگونه کشیده میشود ب زیرپاهای من ..

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

یعنی حتی اگه واقعا لکه دیدم میشع نادید بگیرم؟ تا حالا نشنیدم احکام حرم امام رضا(ع)

همه شهرا پاسخگویی دارن، من شماره اینجا رو دارم فقط، حتما شهر خودتون هم داره، دیدی تو حرم دفتر پاسخگویی احکام هست؟ اینم از همونا است، مرجع تقلیدتو میگی قشنگ راهنماییت میکنن. 

لایک نکن خانوم گل، برای آرامش دلم یه صلوات مهمونم کن مهربون😍
یعنی حتی اگه واقعا لکه دیدم میشع نادید بگیرم؟ تا حالا نشنیدم احکام حرم امام رضا(ع)

نگا من گردن نمیگیرم که بگم میتونی یا نه، مرجع خودت باید برات مشخص کنه، قشنگ راهنماییت میکنن، زنگ بزن، شرایطت رو بگو، اونا هم راهنماییت میکنن، و اگه خوب نشدی برو روانپزشک، مامانم واقعا عالی شده، هرچند قرصا عوارض داره، الان واقعا عاشقشم، قبلا کتک میزد و دعوا میکرد و الان عالی شده دیگه حساس هم نیست

لایک نکن خانوم گل، برای آرامش دلم یه صلوات مهمونم کن مهربون😍