2777
2789
عنوان

قلب جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 39 پست

عزیزم منم اولین بار ب خاطر دل درد رفتم سونو. میدونستم باردارم ولی نمیدونستم چند هفتمه. رفتم ک ببینم خارج از رحمی چیزی نباشه. بعد دکتره گفت سونو واژینال. قبلش مامانم بهم گفته بود ب هیچ عنوان ن معاینه شو ن سونو واژینال وگرن بچت سقط میشه. بعد تو خونریزی داشتی اون اومده اینجوری سونوت کرده؟ ب نظرم دکترت رو عوض کن. من ک ب دکتره اجازه ندادم هرچی گفت گفتم سونو شکمی انجام بده ببین بچه هست یا ن. وقتی سونوم کرد ساک حاملگی رو دید. ولی من شش هفته و دوروز قلبش خداروشکر تشکیل شده بود. برای خونریزی شیاف پروژسترون میدن ک بند میره. تا هشت هفته انشاالله تشکیل میشه بعضیا هفته هفتم بعضیا هشتم. ما تو فامیل مون یکی هفته نهم تشکیل شد. دستت رو بزار رو شکمت ذکر بسم الله الرحمن الرحیم رو زیاد بگو تشکیل میشه قلبش♥️

برام دعا کنید ک خیلی محتاجم🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

علمی همه میگن تا هشت هفته فرصته ولی تجربه خانمای سایت بیشترشون تا ده هفته تشکیل شده..نمیدونم من حالم ...

آخی عزیزم انشالله بزودی بارداربشی نینیتوصحیح سالم بغل بگیری. ولی ایندفعه زیادسونو نرو بجز مواقع ضروری تااسترس نگیری بسپاربه خدا که همانابهترین آفریننده هست 

میشه برای خونه دارشدنمون یک صلوات بفرستید. ان شاء الله حاجت روایی خودتون🙏

اره، منم زود رفته بودم، توهم زود رفتی 

من یه سوال دارم.رو صفحه سونو وقتی از تخت میایم پایین اخرین چیزی که رو صفحه شه سونوی خودمونه؟

واینکه آیا اگه قلب ضربان نداشته باشه هم شکل ضربان رو صفحه میاد یا از قبل وجود داره؟

۶۸..۶۵/۱۰۰....۶۳/۷۰۰...62/400.۶۲/۴۰۰..۶۱/۱۰۰شدمممم۶۰...به هدف رسیدم..59/600

اخه صفحه ی سونو روبروی خود دکتر بود وقتی اومدم پایین یه خط نوار قلب رو صفحه بود.شک کردم شاید برای اینکه دوباره بیام بهم نگفت

۶۸..۶۵/۱۰۰....۶۳/۷۰۰...62/400.۶۲/۴۰۰..۶۱/۱۰۰شدمممم۶۰...به هدف رسیدم..59/600