2777
2789

اون تاپیکه بود نوشته بود از خزیونهای بعد عمل بگین

من همش میخندیدم

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اقدس

سلام مریم جان خوبی عزیزم 

اقدس پناه_بر_خدا# 🤕

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 

خشتکش پاره بود جلو خواهر شوهرش نشسته بود بعد خواهر شوهرش هی نگاه میکرده اینم فک کرده چون خوشگله داره نگاش میکنه چشمک بهش زده بود🤣

💕🌱برای‌سلامتی‌آقاامام‌زمان(عج)صلوات‌بفرستین🌱💕.                                                                                                                 ❤یارب تنها نظرت باشد پایان رنج هایم❤

من واقعا معذرت میخوامم میام وسط تایپیک هاتون ببخشیدم حلالم کنید

ازتون میخوام برا همسرم دعا کنید ی کار خوب پیدا کنه بدهکاریم زندگیمون روی هواست خیلی زندگی داره ب ما سخت میگیره

دعا کنید برا همسرم اسمش مجتبی هست 

منم ب نیت هر کی برام دعا کنه آیت الکرسی میخونم

الهی که به حق امام حسین دلتون همیشه شاد باشه

به امید روزی که مامان یه دختر خوشگل به اسم ماهور ویه پسر ک هنوز اسمی براش انتخاب نکردم باشم                                                                               همسر عزیز من به امید این که روزی برسه ببینم از ته دل میخندی                                                                خدایا خودت مراقبشون باش

اوایل کرونا یه خانومی بود میگفت برا اینکه مریض شه و  خاهرش که مبتلا به کروناست نتونه بیاد پیشش همه درو دیوار و وسایل خیابونو کف کفشارو لیس زده اما نگران بود از خاهرش کرونا نگیره😐

یه نیمچه پزشک🙌

عكس نتي گزاشته بود بعد ميگفت دو ماه از عمل صورتم گذشته تركيه عمل كردم واي ك چقد خنديدم با كامنتا

كساني كه بچه نمي اورند نه بي احساسند،نه تنبل،نه نااميد، بلكه انها فرزندشان را بيشتر از هر چيزي دوست دارند