2777
2789

هشتصد هزار تومن دادم دوتا انگشتر اغوش نقره واسه خودش و نامزدش سفارش دادم خیلی بد شده اصلا شبیه عکساشون نشد😭

تازه اولش زرد زرد بود گفت بخاطر رنگ پوشال هایی بوده که توی جعبش بوده

بعد شستمش و اینا زردیش کمتر شد ولی هنوز زرده چیکارش کنممم😭خیلی زشته اینجوری دوستمم نقره ای فقط دوس داره

وای دارم دق میکنم 🥺🥺🥺🥺

ببینم

자신의 영웅이 되십시오.... 𝑷𝒓𝒐𝒗𝒆 𝒚𝒐𝒖𝒓𝒔𝒆𝒍𝒇 𝒕𝒐 𝒚𝒐𝒖𝒓𝒔𝒆𝒍𝒇 𝒂𝒏𝒅 𝒏𝒐𝒕 𝒕𝒐 𝒐𝒕𝒉𝒆𝒓𝒔 تامبویم:)     تایمه زایمانه خرگوشمه هرسوالی از خرگوشها داشتین میتونم جواب بدم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عکس-بزار-ولی-پست-اول#  

سلام 😎                                                                    سه سال خواننده خاموش بودم 😌☺️😝.                        تاپیک های عکس و جنجالی تگم کنید. با تشکر 🙃  😉         https://harfeto.timefriend.net/16210918350284 هرچی میخوای بگو ناشناس برام میاد 😶

فقط عکس

✋اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ ،✋اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ✋وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْن✋ِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ✋وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن ِالهی زیارتش را دراین دنیا و شفاعتش را در آخرت نصیب مان بگردان💚