2777
2789

@h&h‍ 

سلام التماس دعا

💜💛❤️💙💚🧡 خدا جونم عاشقتم 💜💛❤️💙💚🧡           اگر درخواست دوستی میدین لطفا دلیلش رو توضیح بدید وگرنه بااحترام درخواست دوستی بدون دلیل نمی‌پذیرم   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@ماادرشوهرژیناگلمن     خاندان ژیناگلمن  @ژیناگلمن     بیا مادرشوهرت ر ...

🤭🤭🤭

💜💛❤️💙💚🧡 خدا جونم عاشقتم 💜💛❤️💙💚🧡           اگر درخواست دوستی میدین لطفا دلیلش رو توضیح بدید وگرنه بااحترام درخواست دوستی بدون دلیل نمی‌پذیرم   

@ماادرشوهرژیناگلمن     خاندان ژیناگلمن  @ژیناگلمن     بیا مادرشوهرت ر ...

خدایی نمیدونم این چی زدع بود😂

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

@hdii   موهات چ رنگیه 😁

شرابی😁

برام دعا کنید لطفا 🙏🙏🙏هیچ وقت تا حالا احساس خوشبختی نکردم. دعا کنید زندگی م جوری بشه که میخوام.... ان شاء الله شمام هرچی از خدا میخوای ن بهتون بده و ب مراد دلت ون برسین 

@نفس_اقام    آخرین بار کی دستشویی رفتی؟!😂

🙂"ننگ بر سربازی که بعد از جنگ خشابش پر باشد..."🙃 یه عهد با خدا بستم...قول دادم ک خیریه بزنم و سرپرستی چند کودک رو برعهده بگیرم خیلی برای رسیدن ب این هدفم جنگیدم خیلی زخمی شدم ولی دست بردار نبودم تمام امیدم امساله رسیدن ب این هدف بستگی ب رسیدن ب هدف دیگه ای داره میشه لطفا برام دعا کنید امسال بهشون برسم....😔❤

@زیبای_او    عشق من😃😍

🙂"ننگ بر سربازی که بعد از جنگ خشابش پر باشد..."🙃 یه عهد با خدا بستم...قول دادم ک خیریه بزنم و سرپرستی چند کودک رو برعهده بگیرم خیلی برای رسیدن ب این هدفم جنگیدم خیلی زخمی شدم ولی دست بردار نبودم تمام امیدم امساله رسیدن ب این هدف بستگی ب رسیدن ب هدف دیگه ای داره میشه لطفا برام دعا کنید امسال بهشون برسم....😔❤

اسی یه سوال

میدونی چطور تو خصوصی عکس فرستاد؟!

😢

اگ کسی میدونه بهم بگه