2777
2789
عنوان

بیاین دعوام کنینن😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1509 بازدید | 188 پست

یدونه جریمه واسه خودت بزار مثلا وقتی میخوای بیای سایت دستتو گاز بگیر یا بزن رو دستت

خدا اگه بخواد هیچکس جلو دارش نیست(: امیدوارم که خدا برات بخواد😌❤ عاشق خدا❤🙂 بنا بر دلایلی درخواست دوستی قبول نمیکنم🙁♥️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حالا هی میخوای بیای تاپیکتو چک کنی کامنتا رو بخونی😐😐

بیا برو سر زندگیت از اینجا واست اینده در نمیاد

خدایا در مقابل اینهمه ظلم و بی عدالتی،سکوت نکن               نجات بده سرزمینمو …
ها عالیهه

کلاس چندمی دانشجو هستی؟

خدایی دانشجو و پیش دانشگاهی نیستی درس سیخی چن?!

از بین 7 میلیارد جمعیت تو تنها کسی هستی که شبانه روز در یاد منی قدر خودتو بدون نفسم ممنون میشم یه صلوات بفرستی به عشقم برسم اگه فرستادی دعای خیر امام زمان بدرقه زندگیت😍
من تک تورو داشتم الان استاد دکتر سمیعی بودم دیر اومدی چرا 😪

اخی😥چرا نخوندی.

عاشق سربازی و موتور سواری، کاش پسر بودم حداقل این دوتا رو تجربه میکردم😢یه چپ دست باهوش🙂عاشق جنگی کردن خروس ها با فلفل. البته اگه دزدا بزارن🙃عاشق درست کردن سوت با یه خوشه گندم سبز😁انقدر فضول بودم و تو خاکا بازی میکردم موهامو تراشیدن😶همیشه در حال ولویی✌️😐 لحجه ی ما خیلی شیرینه ولی نمیدونم چرا خودمون بدمون میاد😕  یه نمونش اینه که به کثیف میگیم‌⇦پِچَل😐😐

هنوز ک انلاینی چش سفید

تاجیم💙 کورشود هر انکه نتوان دید دو ستاره پرافتخار غول اسیا رو👑 نصف جذابیت ی دختر استقلالی بودنشهههه باااباااا ...دنیای صورتی مایل ب ابی دوست داشتنی من😊💙
کلاس چندمی دانشجو هستی؟ خدایی دانشجو و پیش دانشگاهی نیستی درس سیخی چن?!

یازدهمم

خو رشتم میگن کنکور نداره با معدله اگ‌کم باشه ب اون دانشگاهی ک میخام نمیرسم

‌‌‌شبیه نقطه ویرگولم؛خواستار پایان، محکوم به ادامه..!
😂😐عه وا

😂😂

خودمم بدتر از توعم کلی درس دارم هیچکدومم ننوشتم😐😂

خدا اگه بخواد هیچکس جلو دارش نیست(: امیدوارم که خدا برات بخواد😌❤ عاشق خدا❤🙂 بنا بر دلایلی درخواست دوستی قبول نمیکنم🙁♥️
این وسط عاشق تو شدم😐 😂😂😂😂

😂😂😂💔

عاشق سربازی و موتور سواری، کاش پسر بودم حداقل این دوتا رو تجربه میکردم😢یه چپ دست باهوش🙂عاشق جنگی کردن خروس ها با فلفل. البته اگه دزدا بزارن🙃عاشق درست کردن سوت با یه خوشه گندم سبز😁انقدر فضول بودم و تو خاکا بازی میکردم موهامو تراشیدن😶همیشه در حال ولویی✌️😐 لحجه ی ما خیلی شیرینه ولی نمیدونم چرا خودمون بدمون میاد😕  یه نمونش اینه که به کثیف میگیم‌⇦پِچَل😐😐