2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با خرید تفنگ بادی باید سوخت و هوای فشرده مورد نیاز برای استفاده از تفنگ بادی را نیز تهیه کنیم. کپسول کامپوزیت تفنگ pcp نیز برای استفاده از تفنگ بادی پی سی پی تولید شده است.

کپسول کامپوزیت تفنگ pcp فشاری برابر 300بار را تحمل می کند و فشار تست آن را 450 بار اندازه گیری کردند. ضخامت کپسول کامپوزیت تفنگ pcp 4 میلی متر است و جنس بدنه آن طوری است که خش و خط خوردگی روی آن نمی افتد.

با این ضخامت کم کپسول کامپوزیت تفنگ pcp باید حواستان باشد که کپسول کامپوزیت ضربه و  تنش نبیند و با اجسام تیز برخورد نکند. برای این منظور باید دوره ای مخزن کپسول کامپوزیت تفنگ pcp را بررسی کنید. سایش و کاهش ضخامت کپسول کامپوزیت تفنگ pcp ممکن است تحمل فشار خود را از دست بدهد.

اسلحه بادی در اشکال، ابعاد و با ویژگی‌های متفاوتی ساخته می‌شود که هر کدام از آن‌ها برای کار به خصوصی طراحی شده است. یکی از مهمترین تفاوت‌های اصلی این اسلحه بادی در ساختار شیلک می‌باشد که آن‌ها را به 3 دسته کلی تقسیم بندی می‌کند.

دسته اول اسلحه‌ هایی با ساختار شلیک پی سی پی که جز قدرتمندترین اسلحه‌های بادی به شمار می‌رود.

دسته دوم تفنگ‌های بادی فنرپیستون است که جز راحت‌ترین اسحله‌های بادی هستند و برای استفاده از آن‌ها نیاز به دانش بالایی نخواهید داشت. پس اگر فرد مبتدی و به فکر خرید تفنگ بادی هستید، اسلحه بادی فنرپیستون یکی از بهترین انتخاب‌ها می‌تواند باشد.

گزینه سوم تفنگ های بادی نیتروپیستون می‌باشد که کاملا شبیه تفنگ‌های بادی فنرپیستون عمل می‌کند و تنها به جای فنر، یک سیلندر، قدرت اصلی این محصول است. این دسته، از جدیدترین تولیدات، در حوزه فروش تفنگ بادی شناخته شده است و طرفداران بسیاری را به سوی خود جذب کرده است