2777
2789

من اخیرا عضو نینی سایت شدم خیلی فعال نیستم ولی میبینم  گاهی یک سری دخترای عزیزمون میان از نبود شرایط ازدواج و خواستگار میگن 

در جواب یه عده میگن شوهر کنی که چی بشه 

ازدواج مسئولیته ،خیلی بده دخترامون گیر شوهر باشن ،برو کیف کن چی هست تو متاهلی 

باور کنید این موارد قوت قلب و همدردی به اون شخص نیست بلکه نمکی هست به زخمش 

لطفا اگه دیدین کسی از درد و رنجش میگه اون درد رو بی اهمیت جلوه ندین یه زمانی نمره املامون دغدغه ما ها بود ولی معنیش این نیست که برای کودک اون بی اهمیته 

یه زمانی کنکور دغذعه اس یه موقع ازدواج یه موقع کار 

درک کنیم همو نیاز به همدم داشتن اصلا غیر عادی نیست 

کارشناس بهداشت هستم در مورد بیماری ها و خود مراقبتی مینویسم  

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

حرف شما درست من تا حالا هیچ وقت همچین حرفی تو اون تاپیکا نگفتم ولی واقعا شوهر میخوان چکار

عزیزم شما چند سالته که نمی دونی شوهر می خوان چی کار

کارشناس بهداشت هستم در مورد بیماری ها و خود مراقبتی مینویسم  

موافقم

من برای خوشبختیشون دعا میکنم همیشه

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

چون زندگی خودشون رو تعمیم میدن به بقیه!

فک میکنن چون خودشون زندگی متاهلی خوبی نصیبشون نشده واسه بقیه هم نمیشه/

من زنی هستم "آزاد" ! در فطرت من "حیا" نهاده شده ، میدانم کجا باید "شرم" کنم و کجا میشود "رها" بود .. "تو به من نیاموز"  

اره واقعا خب ماهم نیاز داریم دل داریم ادممیم   

ازبچگی دوس داشتم پرنسس باشم👸😁الانم یه پرنسسم ولی با پرنسسای والت دیزنی فرق دارم 😑مث اونا رفتار میکنم ،مث اونا لباس میپوشم،اماهیچ وقت نمیتونم مث اونا عشق و تجربه کنم ،هیچ وقت نمیتونم تو قصر زندگی کنم 💒چون من تو دنیای واقعیم که هیچکدوم ازینا وجود نداره ن مرد قوی وجذاب و عاشق و ن قصر زیبا😁ولی من خودمو همیشه پرنسس میدونم اونم یه پرنسس واقعی و تنها،(با مرسانا و شوخرررر گاو خیالیم براهمیشه خداحافظی کردم و وارد دنیای واقعیم شدم)😁پرنسس نی نی سایتتونم😂👸

آره واقعا ... شوهر خیلیم خوبه ، آدم تا وقتی یه نعمتو داره نمیفهمه چی داره 

حالا شوهره دوروز بره مسافرت اوخ اوخ   

شوهر خوبه ، دانشگاه خوب خوبه . الهی خدا بده تو این ماه عزیز   

خدایا شکرت که هستی =)
حرف شما درست من تا حالا هیچ وقت همچین حرفی تو اون تاپیکا نگفتم ولی واقعا شوهر میخوان چکار

والا😂😂😂😂ماهاچقد همدرد خوبی هستیم😂😂😂

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉

دقیقا👌

یه بار به یکی ک مجرده گفتم شوهر کردن فایده نداره

جواب دندان شکنی بهم داد

گفت حالا ک خودت ازدواج کردیو بچه دار شدی و عشق و حال کردی به این نتیجه رسیدی ک شوهر فایده نداره 😁

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز