2777
2789
عنوان

داشتم کامنتای درباره تجاوز ب هانیه توسلی رو میخوندم

| مشاهده متن کامل بحث + 7359 بازدید | 73 پست
واقعا این جنبش می تو واسه کشورهای جهان سوم نیست!ما هنوز تو ابتدایی ترین و ساده ترین مسائل فرهنگ ...

بدتر از اينم ميگن بابا

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

شرايط وقوع جرم و تجاوز در زندگى عادى كاملا متفاوت از تجاوز در زندگى افراد مشهور هست در زندگى عادى ش ...

تو این تاپیک  اسکرین شاتی گذاشته شد از پیج خانم بازیگر

طبق گفته های خودشون  ؛  خیلی ها متوجه ی  این تعرض شده بودن ولی ایشون  بنا به دلایلی ( که با ما مرتبط نیست الان واقعا ) سکوت اختیار کردن

پس این مطلبی  که شما  گذاشتید ، درباره ی این افراد  صدق نمیکنه ! 

موفق باشید   

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راهش جار زدن نیست اصولی ترش ؛ از طریق قانونی  شکایت و پیگیری کردنِ

چرا اتفاقا باید جار زد تا بقیه هم شجاعت اینو داشته باشن بیان بگن و نترسن

با دین یا بدون دین ،انسان های خوب ،کار های خوب می کنند و انسان های بد ،کار های بد.....اما برای اینکه انسان با ظاهر خوب بتواند کار های بد بکند ...... قطعا به دین نیاز دارد......!

اینکه اینجوری واضح میگن باعث افتخاره بالاخره باید از ی جایی شروع کرد ک دخترا فک نکنن اگه بهشون تجاوز شد سکوت کنن و فک کنن با بیان کردنش ابروشون میره

اینجوری اون عوضیای متجاوز هم دست و پاشونو جمع میکنن بیشترشون ب خاطر اینکه میدونن دختره هیچی نمیگه این کار کثیف و میکنن 

من تحسینشون میکنم واقعا

و امید از پیلہ هاے مردہ هم پروانہ مے سازد . ‌.🦋💫
منم دیدم  نباید ابرو خودشا میبرد

هه😒شما دزد بیاد خونتو خالی کنه نمیری بگی ب بقیه ؟اگ بگی ابروت میره؟

اینم ی نوع دست درازیه دیگ⁦🤷🏻‍♀️⁩

قربانیان تجاوز به خاطر ترس و حفظ به اصطلاح ابرو ممکنه تا اخر عمر به اشتباه سکوت کنند!!

برای همین آمار درستی از تجاوز تو کشور وجود نداره اونایی هم که هست رو واضح نشون نمیدن 

اونوقت اینکه 20 سال پیش بهش تجاوز شده الان بیاد بگه فایده ای داره براش؟ دقیقا قبحش فقط میریزه. راه ...

اگه داد بزنه دخترایی ک بهشون تجاوز شده میتونن بیان کنن ب این فک میکنن ک خیلی از ادمای معروف اینو بیان کردن پس منم اگه برم ب ده نفر بگم واسه شکایت چیز زشتی برای من نیست 

و اینکه قبحش نمیریزه اتفاقا امار تجاوز میاد پایین چون خیلیا ب این دلیل ک میدونن دختره سکوت میکنه این کار کثیف و انجام میدن ولی وقتی بدونن دخترا نترس شدن عقب میکشن

ماجراى تجاوز ايرانشهر رو يا نديدن يا يادشون رفته كه متجاوزها سعى داشتن به زنى تجاوزكنن و داشتن به ز ...

ینی اونجایی ک میگن ابروشون میره من کلا هنگ میکنم باور نمیکنم ی نفر اینقد افکارش پوسیده و فاسد باشه😑

‎الان كه اين مسائل بااينكه هنوز تابو هست و پذيرفته شده نيست خيلى اما نسبت به ده يا بيست سال گذشته به ...

بس کنید دیگه . یه چیزی رو یاد گرفتین و همونو بلغور میکنید ‌ من میگم چرا بیست سال پیش خفه خون گرفته شما از جانب من دیلماج شدین و کرسی شعر تفت میدین . اول بخون بعد نظر بده . خانواده این بازیگرا اگه اهل قتل بودن اجازه نمیدادن دختراشون بازیگر بشن . اح 

هیچ  
عزیز دلم  تهمت  نمیزنم    بچه  که نبوده   یه فرد بالغ بوده   چرا ...

مطمئنی مبادله بوده؟تا به چشم ندیدی به یقین نرسیدی به زبون نیارید ایشون که خانواده من نیس حتی فنش هم نیستم میگم که نگرشمون عوض شه در مورد همه...این دیدتون درست نیس بخدا نمیخوام معلم بازی در بیارم به دل نگیر

گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود