2777
2789
عنوان

داشتم کامنتای درباره تجاوز ب هانیه توسلی رو میخوندم

| مشاهده متن کامل بحث + 7480 بازدید | 73 پست
بعد بیست سال شکایت از کی با کدوم مدرک؟؟ جار زدن حداقل به دیگران این‌جرات رو میده که اگه روزی دچار ا ...

کسی که اسم فلان آقا  رو  علنی  بیان میکنه ، حتما مدرک و شاهد هم برای گفته هاش داره !

و الا که  میشه تهمت .

امیدوارم  هیچ کس در معرض همچین اتفاقاتی قرار نگیره !  اما هر چیزی  راهی داره ! 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چه راحت تهمت میزنید قضاوت میکنید دین نداری آزاده باش

عزیز دلم  تهمت  نمیزنم    بچه  که نبوده   یه فرد بالغ بوده   چرا اون موقع شکایت نکرده   4 سال طول کشیده 

حرفهای خانم گلچین یادتون نمیاد

گفت کار گردانها نقش نمیدن مگه تو مهمونی هاوشب نشینیهاشون شرکت کنی

تجاوز     یعنی آزار واذیت به اجبار

نه مبادله 

تو نی نی سایت  همه قدا بالای 170  وزن 65  هیکل ساعت شنی چشم سبز عسلی   نچرال و بدون عمل😀همه فامیل شوهر  بد و بی کلاس  خانواده خودشون عالی و بافرهنگ 😁اگه بگی وای چه زشتم عکس بزاری  همه میان دلداری و بهت ثابت میکنن  آنجلینا جولی  هستی وخودت خبر نداشتی 😂اگرم بیای بگی وای چقدر خوشگلم و عکس😎  اینقدر میکوبنت که باورت میشه سمندونی بیش نیستی😭  آهان یه چیزی هم یادم اومد   عاشق عکسن  حتی اگه عکس ملحفه  سفیدباشه  تازه کلی کو  کو   هم میکنن 😐هیچ وقت هم هیچ چیز  در سلیقه شون نیست 😩 یه سایت خطرناکه که هر کی واردش میشه   معتاد شده شدید  هیچ جوره هم ترک نمیکنه 😱 خلاصه در یک کلام  😆     نی نی سایت   سرزمین عجایب 😜

چرا تا این موقع لال مونی گرفته بودن همه بازیگرا اونوقت ؟ 

آبروی خودشونم میبرن و آدم فک میکنه هیچ بتزیگری سالم نیست در حالی خانم های بازیگر خیلی خوبی داریم  که فدای حماقت یه مشت سبک مغز میشن . 

هیچ  

تجاوز حتی میتونه ازار کلامی باشه

زیبایی حقیقی به این موضوع که موهایتان چه رنگی است یا رنگ چشم هایتان چیست ربطی ندارد. زیبایی حقیقی، در حقیقت این است که به عنوان یک انسان، چه کسی هستید. اصولتان چیست،حوزه ی اخلاقیاتتان چیست.
ایشون یه نمونه اش    

حرف زدن عاديشون بعضيا همينه كلا

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

شاید تمام این مدت سعی کرده فرهنگش جا بیوفته که نیافتاده متأسفانه 

Wonyoungism🦢🌷                                                         ˗ˏˋ ♡ ˎ       تمام دلخوشی زندگی من اینست ֶָ֢.که وقت مرگ بیایی و مرگ شیرین است ✨🍯   ߊ‌ܨ ܥܼߊ‌ܔ ܥ‌‌ܠܣߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠߊ ༯ ܢܚ݅ߊ‌ܘ ܩܝ‌ܥ‌‌ߊ‌ܔ یߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠܙ                                                                                                                                                                     "INTP⋆.˚✨️⋆

چرا به همه بازیگرا تجاوز کردن؟😐تجاوز یعنی انقدر زیاده واقعا؟😐

خدایا خداوندا..در نینی سایت، در این سرزمین عجایب خودت حافظ و نگهدار برگ های من  باش🤲😐.نامه ای به فرزندم: 👈دختره قشنگم پرنسس من  میدونم ک خیلی بی قراری دلت میخواد زود تر بیای تو بغله من بزرگت کنم با هم آهنگ بذاریم قر بدیم با هم  بریم بازار ناخناتو لاک بزنم موهای موج دارتو بلند کنم تا روی باسنت پیرهنای رنگی رنگی تنت کنم و برام قر و قمیش بیای و  یه دختره  مستقل و قوی بار بیارمت.یه دختره هنرمندددد .باهووشش. زرنگگگ و دلبرررر ازونا ک از یه طرف دل میبره از یه طرف میزنه چش و چال پسرارو درمیاره ...آماااااااا اول باید بابای خوش اخلاق پولدار خوشگل قد بلند خوش هیکلت  پیدا بشه نگاهش گره بخوره تو چشمای شهلای من عاشقم بشه بیاد منو بگیره بعد تو بیای همینجوری ک نمیشه😏فعلا ک بابات حق من و تو رو داره خرج دوست دخترای جز زدش میکنه 😏😏خیر نبینن الهی😏🤲.  سیاوش قمیشی👈من فقط عاشق اینم روزایی که با تو تنهام کار و بار زندگیمو بذارم برای فردا🥺🌼فرامرز اصلانی👈یه روز یه خونه ای بود که تابستونا روی پشت بومش ولو میشد خورشید درخت انجیره پیری ک تو باغ بود  همه ی کودکی های مرا میدید🥺🌼عااشق آهنگای سیاوش قمیشی و فرامرز اصلانیم😍🥰.
حرف زدن عاديشون بعضيا همينه كلا

واقعا این جنبش می تو واسه کشورهای جهان سوم نیست!ما هنوز تو ابتدایی ترین و ساده ترین مسائل فرهنگی داریم لنگ میزنیم طرف اومده از تجربه ازار جنسیش میگه به جای همدردی این مدل حرف زدنشونه

اکثر خانواده های ایرانی اگ ب بجشون تعرض بشه بخاطر آبرو نمیرن شکایت کنن ک ابرومون میره حالا ک چند نفر اومدن و دارن قبحشو میریزن ی عده میان ب حمایت از مردا میگن نهههههه باید سکوت کرد باریکلا ب شما خانوما احسنت

ی زمانی تو همین مملکت نمیتونستین یکم مانتو کوتاهتر بپوشین اونموقع هم کسایی ک اومدن قبح این موضوع رو بریزن همین مامانای شما مثل شما میومدن توهین بهشون میکردن حالا شماها میاین تو این سایت برا حجاب تز روشنفکری میدین