2777
2789
اوهوم😞به همه چی فک میکنم ولی سختمه بعد ۳ سال  با این حال نمیخام برگردم

شاید پشیمون شد برگشت ولی تو هیچوقت خودتو کوچیک نکن

یدونه صلوات برای سلامتی تو دلیم مهمونم میکنین مهربونا.انشالله خدا دلتونو شاد کنه😘😍😘خدایا شکرت❤مراقب نی نی م باش خدای مهربونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راستش قصدش این بود که باهم باشیم حتی باهم زندگی کنیم ولی الان ازدواج نکنیم ولی بهم اینو نمیگف چون می ...

متاهل بوده و نگفته ؟؟اگه این بوده که ارزش فک کردن هم نداشته چون گولت زده ،هر چند حتی تو این موردم قضاوت سخته ،ما جای کسی نیستیم

نمیدونم چشه 🤦🏻‍♀️ منم دیدم اینهمه مدت دروغ گفته دیگ باش حرف نزدم کلا اعتمادمو نسبت بهش از دست دادم

عزیزم اگه دوستت داشت میومد خواستگاریت نه اینکه به ازدواج سفید فکر کنه 

مردا وقتی یکیو دوس دارن همه دنیارو به هم میزنن که بهش برسن نه اینکه سوءاستفاده کنن آخرشم معلوم نباشه کدوم جهنم دره ای میرن😑

حس میکنم یه مانعی برا ازدواجشون هست مثل متاهل بودن مرده

قضاوتشون نکنیم بهتره ما که نمیدونیم ماجرا چیه ولی استارتر باید اولش ماجرا رو توضیح بده بعد کمک بخواد اینجا که کسی کسیو نمیشناسه راحت تر میشه راهنمایی گرفت

متاهل بوده و نگفته ؟؟اگه این بوده که ارزش فک کردن هم نداشته چون گولت زده ،هر چند حتی تو این موردم قض ...

نه مجرده به من میگف که ب فکر ازدواجه درحالی ک منو میخاس ولی ازدواج نمیخاد 

ینی برگشت گف پشیمونم قبول کنم؟

عزیزم بگو ازدواج کنیم.الکی نه...ینی بگه بیا باهم زندگی کنیم نه!بگو اگه منوومیخایی بیا جلو اگه نیومد بدون میخاست ازت سواستفاده کنه و بدرد نمیخوره اگه اومد عاشقته من با شوهرم ازدواج کردم هیچی نداشت ولی الان خداروشکر

یدونه صلوات برای سلامتی تو دلیم مهمونم میکنین مهربونا.انشالله خدا دلتونو شاد کنه😘😍😘خدایا شکرت❤مراقب نی نی م باش خدای مهربونم
عزیزم بگو ازدواج کنیم.الکی نه...ینی بگه بیا باهم زندگی کنیم نه!بگو اگه منوومیخایی بیا جلو اگه نیومد ...

قرار بر این بود که شهریور بیاد خواستگاری اونموقع کارش درس میشد ینی بگم اونموقع بیاد ؟ 

از طرفیم نمیخام من بگم😑بگه کشته مرده  ازدواجه

قرار بر این بود که شهریور بیاد خواستگاری اونموقع کارش درس میشد ینی بگم اونموقع بیاد ؟  از طرفی ...

نه اصلا همچین فکری نکن..فقط تو پیش قدم نشو فاز دپ هم برندار مثلا پروفایلت غمگین نزار عادی باش...اگه اومد و گفت اشتی کنیم یا سلام داد بگو من اصلا نمیتونم دیگه وقتمو برای دوستی هدر بدم اگه منو دوس داری اثبات کن گفت چجوری بگو پا پیش بزار بگو جلو رسما نامزد شیم