2777
2789
عنوان

بنظرتون این پسر عاشق منه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 437 بازدید | 24 پست

گوووووووووووووووووووووووووووووووووووه توهرچی دوس داشتنه

گوووووووووووووووووووووووه توهرچی عشقه

اسهاااااال توهرچی دوس داشتنه اییییی تفه تموم حیوونا توصورت هرچی نامرده کووو ..یه

ازین کاربری{2}نفر استفاده میکنن🙏🙏🙏 هموقضاوت نکنیم....من ندادم به سکینه قسمت میترررررسم،،یکنفر دادقسم درحرمت غوغاشد😭🏴🖤شکسته بالو پرِ من ولییییی دلم تنگ است سفربه کربلارو خودت درستش کن موووولای خوبم🖤🏴😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گوووووووووووووووووووووووووووووووووووه توهرچی دوس داشتنه گوووووووووووووووووووووووه توهرچی عشقه اسها ...

اخ دقیقا😐

باافتخار دانشجوی روانشناسی ام و کلی ذوق دارم واسش😍شمام دعاکنین به جاهای خوبی برسم

پز.زیر.پوستی#  

وزن اولیه ۶۸.۸۰۰ ، ماهی دو کیلو کاهش با رعایت و کم خوری و کالری شماری (بدون ورزش)، وزن فعلی بعد از ۷ ماه ، ۵۴.۴۰۰    تو زندگی اگه درست موندن و به موقع رفتن رو یاد بگیری همیشه محترمی 
اخ دقیقا😐

دارم میترکمو عذاااااب میکشم دارم خفه میشم خفه

ازین کاربری{2}نفر استفاده میکنن🙏🙏🙏 هموقضاوت نکنیم....من ندادم به سکینه قسمت میترررررسم،،یکنفر دادقسم درحرمت غوغاشد😭🏴🖤شکسته بالو پرِ من ولییییی دلم تنگ است سفربه کربلارو خودت درستش کن موووولای خوبم🖤🏴😭
پز.زیر.پوستی#  

بابا بخدا من انقد الان درگیرم همش میگم دوسم نداره بازیچه ام هوووف بخدا هیچکس حال الانمو درک نمیکنم دنبال اینم دونفر فق بگن عاشقته😆

باافتخار دانشجوی روانشناسی ام و کلی ذوق دارم واسش😍شمام دعاکنین به جاهای خوبی برسم
بابا بخدا من انقد الان درگیرم همش میگم دوسم نداره بازیچه ام هوووف بخدا هیچکس حال الانمو درک نمیکنم د ...

دختر خوب با این چیزا معلوم نمیشه کسی واقعا عاشقته یانه

مخصوصاااااا پسرا که امروز عاشقن فردا فراموش میکنن

وزن اولیه ۶۸.۸۰۰ ، ماهی دو کیلو کاهش با رعایت و کم خوری و کالری شماری (بدون ورزش)، وزن فعلی بعد از ۷ ماه ، ۵۴.۴۰۰    تو زندگی اگه درست موندن و به موقع رفتن رو یاد بگیری همیشه محترمی 

بنظر من نه عاشق نیست فقط میخواد نگهت داره و دلتو گرم کنه .فردا پس فرداس که همه جا اسمتو خط بزنه و بگه دیگه نمیخوادت حالا یا خیانت رو بهونه میکنه یا یه چیز دیگه رو.مرد عاشق رو با این چیزا نمیسنجن.هنر نکرده همه جا اسمتو برده فقط بی ابروت کرده

این نطر منه دیدم که میگم لطفا بی احترامی نکنید واصح گفتم بدونه