۲ ساله باهمیم و همیشه میگ تو مال منی منو به کل اقوامش و ... نشون داده و گفته میخامش اسمم رو همه جا میذاره ک بدونن چون من خیلی غر میزنم و شک میکنم😂هیچوقت پنهونم نمیکنه از کسی عموم رو واسطه قرار داد که به بابام بگه چندتا اشتباه ازم دید و بعد مدتی فراموشش کرد و گفت دیگ حرفشو نزنیم و ازاین قبیل کارا
باافتخار دانشجوی روانشناسی ام و کلی ذوق دارم واسش😍شمام دعاکنین به جاهای خوبی برسم
وزن اولیه ۶۸.۸۰۰ ، ماهی دو کیلو کاهش با رعایت و کم خوری و کالری شماری (بدون ورزش)، وزن فعلی بعد از ۷ ماه ، ۵۴.۴۰۰ تو زندگی اگه درست موندن و به موقع رفتن رو یاد بگیری همیشه محترمی
بابا بخدا من انقد الان درگیرم همش میگم دوسم نداره بازیچه ام هوووف بخدا هیچکس حال الانمو درک نمیکنم د ...
دختر خوب با این چیزا معلوم نمیشه کسی واقعا عاشقته یانه
مخصوصاااااا پسرا که امروز عاشقن فردا فراموش میکنن
وزن اولیه ۶۸.۸۰۰ ، ماهی دو کیلو کاهش با رعایت و کم خوری و کالری شماری (بدون ورزش)، وزن فعلی بعد از ۷ ماه ، ۵۴.۴۰۰ تو زندگی اگه درست موندن و به موقع رفتن رو یاد بگیری همیشه محترمی
بنظر من نه عاشق نیست فقط میخواد نگهت داره و دلتو گرم کنه .فردا پس فرداس که همه جا اسمتو خط بزنه و بگه دیگه نمیخوادت حالا یا خیانت رو بهونه میکنه یا یه چیز دیگه رو.مرد عاشق رو با این چیزا نمیسنجن.هنر نکرده همه جا اسمتو برده فقط بی ابروت کرده
این نطر منه دیدم که میگم لطفا بی احترامی نکنید واصح گفتم بدونه