2777
2789
عنوان

همه ی کارخونه دار ها پولدارن؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3584 بازدید | 36 پست

قطعا سرمایه اولیشودارن و خرید تجهیزات واینا واسشون خیلی سخت نیس

دایی همسرمن کارخونه کاشی داره ومیشه گف یه چی ازمیلیاردر اونطرف تره دوتادختراش هرکدوم یه ماشین شاستی بلندزیرپاشونه  خودش زنش 

چ خونه زندگی چ باغ ویلایی دارن مشدوشمال ویزدم خونه دارن

کلا عالین 

تعریف میکرد پسرکوچیکش اینقدرهمه نوع ورنگ اسبتب بازی داره ک میخاستن واسش ۹ میلیون پول بدن پهباد کنترلی بخرن 

ولی افسوس افسوس ادم نیستن ن خودش ن زنش ن بچهاش بامادرش قهره کلا باخانواده همسرم همشون قهره و رفت وامدنداره 

من یکی دوبار بیشترندیدم ولی یجوری ادموازبالانگاه میکنه ادم حس کوچیکی بهش دس میده جواب سلامتم نمیده مرتیک احمق

نتیجه# ریدم تو هرچی پوله

آدمک اخر دنیاست بخند آدمک مرگ همینجاست بخند دستخطی ک توروعاشق کرد شوخی کاغذی ماست بخند آدمک خرنشوی گریه کنی کل دنیاسراب است بخند آن خدا که بزرگش خواندی بخدا مث تو تنهاست بخند:)🐥💛

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تازه به دوران رسیدس؟

ن بابا کلا پولداربودن ازاول  

مث اینک پدربزرگ مادرشوهرم خیلی خیلی پولداربوده قدیما چون پدر مادرشوهرم خیلی اهل زن وزن بازی وایجورکارا بوده اهل کاروپول جمع کردن نبوده وبریز وبپاش داشته فقد 

پدرش همه پولاروداده زمین ملک واینا همه روهم ب اسم تنها نوه پسریش کرده  ک میشه دایی شوهرم

پدر خانومشم خیلی پولداره

آدمک اخر دنیاست بخند آدمک مرگ همینجاست بخند دستخطی ک توروعاشق کرد شوخی کاغذی ماست بخند آدمک خرنشوی گریه کنی کل دنیاسراب است بخند آن خدا که بزرگش خواندی بخدا مث تو تنهاست بخند:)🐥💛
دیگه زندگی الان سخته اما خب نه مثل اوناهم اونقدر تو فشار 

میشه چند تا سوال بپرسم ازت اگه هنوز تو سایتی؟

این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحظه لحظه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

من خودم چند ساله سمت توحید نرفتم ولی یادمه چند سال پیش ساخته بودن قسمت زیادیشو  ولی مثکه تو خ ...

البته هستن پزشک هایی که واقعا خیلی زحمت میکشن و دلیل درآمد بالاشون کار خوبشون هست

وگرنه پزشک های خوب هم زیادن

البته اون هایی که دزدی میکنن و اینها را من نمیگم و ازشون هم دفاعی نمیکنم اون هایی را گفتم که زحمت میکشن و به مردم خدمت میکنند