2777
2789
عنوان

شوهرم رفت🤒

| مشاهده متن کامل بحث + 513 بازدید | 34 پست

خیلی سخته من تو موقعیتت بودم ولی به این فکرکن که این روزا میگذره وبرمیگرده پیشت وچقدر قدر لحظه هاتونو بیشتر میدونید،اگه این سفر مزیت خاصی داره برا زندگیت به اینا فکرکن

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یه زمانی همین اندازه وابسسسسته حساس دیوونه و بی عقل بودم 

عزیزم هیچ چی اینقدر وابسته شوهر نباش خصوصا وابسته عاطفی عمرت تلف میشه

رفت به سلامت تو هم خوش بگذرون پیشرف کن کیف کن 

ببخشید ولی همیشه حسرت گدهشته هارو میخورم 

اون اینقدر ناراحته که الان قلبش تیر بکشه ؟

اگه کتاب  خوب یا سایت خوب  در مورد تربیت فرزند ، و روابط و شخصیت میدونی بهم معرفی کن . کتاب زنان زیرک . زن بودن از تونی گرنت .نیمهی تاریک وجود تاپیک دختر گرانبها و بانو آرتمیس عالی  هستند وخوندمشون. 

بعدا هم میره از این سفرا؟ من ک اینقد از این ی ماه ها و دو ماه ها همسرم نبود پیشم... اوایل سختم بود لباسشو بغل میگرفتن تو خونه گریه میکردم... هی عادی تر شد ولی باز سخت بود... الانم بعد5سال دیگ کاری پیدا کرده ک روتین صبح میره و شب ها خونست خیلی خوبه

یه زمانی همین اندازه وابسسسسته حساس دیوونه و بی عقل بودم  عزیزم هیچ چی اینقدر وابسته شوهر نباش ...

میدونی چیه ادم خر چقد سعی کنه خو بگذرونه و خودشو بزنه ب بیخیالی وقتی همسر نباشه انگار ی چیزی کمه تو خونه... زمان سختتر میگذره... من خودم 5سال تجربه داشتم خیلیم سعی میکردم قوی باشم و ب روی خودمم نمیاوردم ولی واقعا نمیشه گفت فرقی نداره باشه یا نباشه 

کاش چن روز بود ۲ماه

کاشکی شوهر منم دوماه می‌رفت یه جمعه خونه بود انقد داد زد و دوبار هم دخترمو زد که اعصاب همه مونو خرد کرد

یه مدل دوستت دارم هست که گفته نمیشه                فقط فهمیده میشه                                           بهش میگن:                                       دوستت دارم واقعی    
کاش چن روز بود ۲ماه

ناراحت نباش انشالله سلامت برمیگرده زود.تازع تماس تصویری هست هرروز تماس بگیر باهاش 

عکس پروفایلم دخترمه😍⁦🧿🧿🧿🧿دلیل زندگیمه😘 لطفا برا عاقبت بخیریش دعا کنین⁦❤️⁩⁦❤️⁩
غصه نخور پسته بخور

پولشو بریز به حسابم قول میدم زیاد بخورم🤣🤣

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

میدونی چیه ادم خر چقد سعی کنه خو بگذرونه و خودشو بزنه ب بیخیالی وقتی همسر نباشه انگار ی چیزی کمه تو ...

😂😂ببخشید غلط هاشو خودتون اصلاح کنید... دازم بچه شیر میدم ی دستی تایپ کردم😂

میدونی چیه ادم خر چقد سعی کنه خو بگذرونه و خودشو بزنه ب بیخیالی وقتی همسر نباشه انگار ی چیزی کمه تو ...

امشب هرکی بهم میگف دل گرفته نباشی میخواستم بشینم زااااربزنم