2777
2789
عنوان

نقشه وچیدمان این خونه نظربدین

| مشاهده متن کامل بحث + 414 بازدید | 51 پست
منظورم جای کلوزت نیست.  وسط دوتا خوابی که جفت همه  درشم به نظرم تو اتاق خودتون باز بشه ...

اهان اره خوب میشد ولی حیف که کشیدن نقشه بالارو هم کارکردن میفرستم ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم چون سه تا خپاب داری نیازی به اتاق لباس نیست 

هر اتاق یه کمد دیواری داره و هر کس لباسش تو اتاق خودشه 

جاش حمام و توالت رو جدا کن از هم 

سلام روزگار .. چه میکنی با نامردی مردمان ...من هم ... اگر بگذارند ... دارم خرده های دلم را ... چسب میزنم . راستی این دل ... دل می شود ؟

کلوزت رو بکن یه حمام کوچیک واسه نصف شبتون 

سلام روزگار .. چه میکنی با نامردی مردمان ...من هم ... اگر بگذارند ... دارم خرده های دلم را ... چسب میزنم . راستی این دل ... دل می شود ؟
به نظرم چون سه تا خپاب داری نیازی به اتاق لباس نیست  هر اتاق یه کمد دیواری داره و هر کس لبا ...

موند بعدپایان کارکه مهندس تاییدکردو رف تواین گرونی جرخوردیم بخدا

به نظرم چون سه تا خپاب داری نیازی به اتاق لباس نیست  هر اتاق یه کمد دیواری داره و هر کس لبا ...

خودم خیلی دلم میخواد حموم خراب کنیم دسشویی بزرگ بشه و جاکفشی بزنیم

مطبخ بی نهایت عالیه ..مردا این جیزا حالیشون نیست

خالم داره خیلی بدردش میخوره حالا من اهل مطبخو کلوزت نبودم حالا کلوزت هم که میگم خیلی کوچیکه حموم بود شد اتاق لباس مجبوری مطبخم بخاطرقناسی ولی شاید فقط رختخواب بزارم تواون جای کوچیک 

اون راهرو که توالت افتاده دقت کنید یه دربه کوچه پشتی داره شوهرم میگه خرج زیاد میشه واس اونجا دربزاریم منم میگم زمستون ازکوچه میاید کفشا حیاط نباشه اونم بخاطر درب اهنی راضی نیس

همون یه تاقک کوچیک که اتاق ارایش و کیفو کفش محسوب میشه

ما به کمد دیواری کلا میگیم کلوزت که میتونه walking باشه یا نباشه، کسی تو کلوزت آرایش نمیکنه تا جاییکه میدونم

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان
منم تو نت خوندم واکینگ چی هس 

واکینگ یعنی اینقدر بزرگه که میتونی بری توش 

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان