2777
2789
عنوان

دلم کباب شد

| مشاهده متن کامل بحث + 408 بازدید | 41 پست
انسان_ارزوست# 💔🖤  بویی از انسانیت نبردن ... هیچ چیز ارزش اذیت و تحقیر هم نوعمون رو نداره . ...

الان توی پیجای پرسپولیسی دیدم به این کارشون افتخار هم میکنن😔💔

با افتخار استقلالیم...💙

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هواداران پرسپولیس؟ حرفت از ریشه غلطه آدمای بیشعور ذاتشون کثیفه به قومیت و رنگ و مذهب و تیم ربطی ندا ...

کار کثیفشون سر تعصبات تیمی و رنگی بوده

اولین بارم نیس همچین چیزی اتفاق افتاده

هر چند این بحث بی فایدس

بهتره اوقات خودمونو تلخ نکنیم😊

حِرمــٰـان 

ربطی نداره  هوادار داریم تا هوادار من الان برم گوش یه بچه ی پرسپولیسی رو بکشم؟

اخه مردمی که میرن تو ورزشگاه به خاطر بازیکنان به همدیگر فش های رکیک میدن (دسته جمعی)چه انتظاری دارین

لطفا فحش ندین اگه ادب نداری احتیاجی نیست به من ثابت کنی😐

من الان دیدم گریم گرفت برا بچه 

وقتی میگن این روانیایی که حیوون ازاری میکنن کودک ازاری هم خواهند کرد برای همین چیزاس 

چند روز پیش من دیدم یه سگ بدبختو با اسپری قرمز رنگ کردن دور چشماش و دهنشو ..... بیچاره سگه انقدر ناراحت بود گفتم الان میزنه زیر گریه 

هر جا حیوان ازار دیدین برخورد کنین تا سراغ بچه ها نرن چون بچه ها و حیوانات بی دفاعن و نمیتونن حق این اشغالارو بذارن کف دستشون

راضی باش به هرچه اتفاق افتاد : که اگه خوب بود زندگیتو قشنگ کرد و اگر بد بود تورا ساخت😊👍
اخه مردمی که میرن تو ورزشگاه به خاطر بازیکنان به همدیگر فش های رکیک میدن (دسته جمعی)چه انتظاری دارین

من یه دخترم و تا حالا به ورزشگاه نرفتم نمیتونم چیزی بگم 

با افتخار استقلالیم...💙
من الان دیدم گریم گرفت برا بچه  وقتی میگن این روانیایی که حیوون ازاری میکنن کودک ازاری هم خواه ...

از امضات خوشم اومد

همه ی بازیکنا پست و استوری گذاشتن برا بچه 

طفلک چه گناهی کرده ؟

یه حیوان چه گناهی کرده؟

با افتخار استقلالیم...💙
از امضات خوشم اومد همه ی بازیکنا پست و استوری گذاشتن برا بچه  طفلک چه گناهی کرده ؟ یه حیوان ...

قربونت عزیزم💙💙💙

اره واقعا چه ارزشی داره سر تیم ورزشی اسیب میزنن به بچه ها و حیوونا

راضی باش به هرچه اتفاق افتاد : که اگه خوب بود زندگیتو قشنگ کرد و اگر بد بود تورا ساخت😊👍
قربونت عزیزم💙💙💙 اره واقعا چه ارزشی داره سر تیم ورزشی اسیب میزنن به بچه ها و حیوونا

نشی گلم 

هیچوقت طرفدارای استقلال اینکارو نمیکنن ولی طرفدارای پرسپولیس همونین که سر مزار ناصر حجازی 6 نشون دادن 💔

با افتخار استقلالیم...💙
نشی گلم  هیچوقت طرفدارای استقلال اینکارو نمیکنن ولی طرفدارای پرسپولیس همونین که سر مزار ناصر ح ...

اشکال نداره گلم ناراحت نکن خودتو 

💙💙💙