2777
2789
عنوان

خرد کن خریدم

| مشاهده متن کامل بحث + 8563 بازدید | 34 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

800تومن

اگه علاوه بر خرد کردن سبزیجات و خیار و گوجه مرغ و گوشت رو میکس میکنه خیلی خوبه ، مبارکت باشه قیمتش هم خوبه .

روزهایی در زندگی ام هست که دل ام می خواست مادر بودم. مثل امروز. از خواب که بیدار شدم دل ام می خواست بچه ای داشته باشم که مامان صدایم کند و هربار که می گوید مامان دل ام برای صدایش غنج رود. روزهایی در زندگی ام هست که حال ام دگرگون است. مثل امروز.گاهی فکر می کنم لازمه مادر شدن داشتن قلب و روحی وسیع است. شاید هنوز به این وسعت نرسیدم که خدا نمی خواهد مادر شوم. اما روزی که مادر شوم همه شهر را خبر خواهم کرد.

عزیزم هر وقت استفاده کردی بیا همینجا رضایت خودتو اعلام کن چون منم میخواستم بخرم ولی شک داشتم مرغ و گوشت رو میکس کنه برا همین دو دل بودم

روزهایی در زندگی ام هست که دل ام می خواست مادر بودم. مثل امروز. از خواب که بیدار شدم دل ام می خواست بچه ای داشته باشم که مامان صدایم کند و هربار که می گوید مامان دل ام برای صدایش غنج رود. روزهایی در زندگی ام هست که حال ام دگرگون است. مثل امروز.گاهی فکر می کنم لازمه مادر شدن داشتن قلب و روحی وسیع است. شاید هنوز به این وسعت نرسیدم که خدا نمی خواهد مادر شوم. اما روزی که مادر شوم همه شهر را خبر خواهم کرد.

مرسی

والا روشنش کردم قدرتش خیلی خوب بنظر میاد استفاده که نکردم

مبارکه 😍🌼ب خوشی استفاده کنی 

آموزش مجازی نقاشی 💚ایدی تلگرام 👇🏻naghashi1400 سفارش ((طراحی چهره)) قبول میشه👩‍🎨😙
شما چه کارایی باش انجام میدین؟ 

میخواستم بنویسم اره نوشت تره 

برای خرد کردن پیاز سیر پوره کردن گوجه وهرچیزی رو ک میخوای خرد کنی برا من زیاد خرد نمیکنه ولی برا مادر شوهرم جوری پیاز خرد میکنه در حده رنده ریز برای کوبیده 

سبزی هم میتونی خرد کنی

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️