2777
2789

مادر شوهری مهربان هستم 😎

خدایا شُکرت که من مامان یه نی نی سالم و صالح و زیبا شدم، ♥️دوست عزیزم میشه واسه اینکه نی نی ام،سروقت خودش سالم بیادبغلم یه صلوات بفرستی،ممنونم🤗..خدایا نی نی ام رو سالم سروقت خودش بزاربغلم آمین♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من مادر شوهر خوب میشم.... مطمینم...😁 

دوتا شاه پسر دارم

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

اولش قصد دارم عروس شم بعد بچه دار شم 😝😝

کاش وقتی خرتون از پل گذشت فراموش نکنین اون پل رو کی واستون ساخت :).حالا شاید هر انسانی جایز الخطا باشه..ولی هر خطایی جایزالعفو نیست:)).تو کل زندگیم یا دارم بند کفشامو گره میزنم!یا گره هندزفریمو باز میکنم  گفتیم چشم سیاه جذابه! شما چرا قلباتون سیاه شد!؟ 

مجردم ولی میخوام مادر شوهر بشم

از اونا که خرخره میجوئن😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

هدفم اینه که بزرگتر که شدم برم خارج. بازیگر مورد علاقم بندیکت کامبریج هست که جونمو براش میدم😍😍😍      عاشقشم خیلی خفنه (به چشم برادری) اگه ببینمش مطمئن باش محکم بغلش میکنم و لپشو محکم بوس میکنم (یعنی در این حد دوسش دارم)،(به چشم برادری)  بیشتر بخاطر فیلم دکتر استرنج و شرلوک ازش خوشم میاد (بقیه ی فیلم هاشو ندیدم چون😂😂) و اگه ازم بپرسن بگن دوست داری همین الان کودوم بازیگرو ببینی میگم:بندیکت کامبریج جوووووون😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

😴کو تا بچه هنوز مجردم

لطفا یک صلوات مهمونم میکنی برای آرزوی توی دلم🥺💔با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️‍🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂