سلام بچه ها این تاپیک واسه دل خودمزدم امیدوارم کسی حسادت نکنه.نامزد من قد بلند و خوشگله.۳۳ سالشه خیلی دوسم داره.وضع مال هم خوبه خدارو شکر.روم خیلی تعصب داره. با اون خیلی روحیم عوض شده فک نمیکردم روحیم اینجوری عوض بشه👰😍کسایی تو حال من بودن؟ خیلی حال خوبیه. با ارزوی خیر و خوشی برای همه♥️
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
در من یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیارا من میکنم زمانی ک از من میپرسند خوبی؟و من باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم: بله امروز خیلی خوبم...
خانما جان شوشوتون رلتون زیدتون عن اقاتون لایک نکنید 😫دهنم سرویس شد 🥴خسته از جانی که گرفتار تن است💔 دلتنگی های آدمی را باد ترانه میخواند رویاهایش را آدم بی ستاره نادیده میگیرد و هر قطره اشکی به زهر چشم می ماند های و هویش را در آستانه افق محو میکند در آتش عشق میسوزد و ....آرام آرام در گورستان دریا غرق میشود...