2777
2789
عنوان

چقد عقده ای هستین بخدا😂

318 بازدید | 12 پست

خیلیا سوالشون این بود که چطور پربازدید شیم منم نکاتی ک میدونستم کفتم شما اگه خوشت نمیاد به خودت مربوطه اینکه میای میگی مگه حقوق میدن و فلان به نفهمی خودت برمیگرده نوشتم برای کسایی که میخوان و دلیلشم به خودشون ربط داره حتی اگه یکی اینجا عشقه پربازدید باشه به کسی مربوط نیس بعید میدونم ضرری به کسی برسونه

بی_فرهنگ_نباشیم#  

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

بازچیشده🤭

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا) 

من نبودم الان اومدم جواباشون ولی. خیلی باحال و خنده داره!😐😂😂😂😂

لینکِ زندگیتونو به هرکسی ندین که جوین بده لفت بده(:       درخواست دوستی اصلااااا قبول نمیکنم کاری داشتید یجا تگم کنید)

خب کلا آدم تو هر شبکه اجتماعی که فعالیت میکنه دوست داره طرفدار داشته باشه 

چون اکثر ماهایی که اینجاییم از سر تنهایی و اینکه کسی شنونده نبوده واسه حرفامون اومدیم 

چه ایرادی داره تلاش کنیم شناخته بشیم و دوستای جدید پیدا کنیم

مسئول نصحیت کردن و روحیه دادن😂😍👐🏼
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز