مثلا ی خانوم بگه شوهرم میگه لاغر کن یا مثلا موهاتو ی رنگ دیگه کن میگن حق با تویه تو ی انسانی ب شوهرت ربطی نداره چاقی یا موهات این رنگه یا اگه شوهره بگه کیک بپز هر هفته میگن مگه تو وظیفت کیک پختنه ولی اگه ی خانوم بگه بچه ۶ماهه دارم شوهرم میگه من وظیفه ندارم تامین مالی کنم تو هم باید بری سرکار پولتم مال خودت نیس باید بیاری تو زندگی میگن خب راس میگه بچه ۶ ماهه هیچ اشکالی نداره بزاریش مهد یا بدی ب پرستار باید بری سرکار پول دربیاری
کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه.درواقع تمام نسلبعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای امثال تو فراوونه... 😊
💚اللهم صل علی محمد و آل محمد💚دوری ما از خدا باعث میشه از دیگران توقع داشته باشیم ، حتی توقع آرامش .... ❣اگه تو جمع کسی حرفی زد و بهش توجهی نشد ، تو بهش توجه کن ، اگه تو گروه کسی سوال پرسید و کسی جوابشو نداد تو حداقل بگو نمیدونم ، اگه تو جمع کسی پرید وسط حرف یکی دیگه، بعد تو دوباره بپرس و بحثشو ادامه بده ، اگه کسی عکسی بهت نشون داد تو بگو قشنگه ، نزار چیزای کوچیک باعث ناراحتی آدما بشه ، نزار کسی حس کنه دیده نمیشه ، دنیا به خوبی نیاز داره رفیق :) 🤍💚ولی کاش یاد بگیریم از اشتباهات دیگران درس بگیریم. باااوووورررر کن زندگی اونقدر طولانی نیست که همه شو تجربه کنیم 🖤