2821
2789
عنوان

کشتن مار

| مشاهده متن کامل بحث + 5077 بازدید | 48 پست

مار هم یه حیوون بی آزار مثل بقیه حیوونا تا بهش کار نداشته باشی کاریت نداره.چندبار دیدیم جایی که بودیم شوهرم گرفته و برده بیابون ول کرده.خدا هم راضی نمیشه ازتون اگر به مخلوقاتش از روی عمد آسیب بزنین.ثواب کشک خواهر من 

اتفاقی که نمی افته . چون این حیوان از ما می‌ترسه ولی خیلی چندشناکه وووی

چطور ازما میترسه؟

بابا اون ک وحشیه نیش میزنه کجا نیترسه

اه خلقت خدارو برم

آخه من یه خره تنهای شهرم        باهمه کس هم قهره قهرم          روز و شبم هم پر درده                تو کنج این جنگلم آاااااا

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عین من اصلا رعشه میگیرم میبینمش

😭😭😭😭😭من دوبار نزدیک دیدم براهمون الان فوبیاشو دارم،کتابای درسیمو اول سال خواهرم چسب میزنخ رو عکس این حیونو

آخه من یه خره تنهای شهرم        باهمه کس هم قهره قهرم          روز و شبم هم پر درده                تو کنج این جنگلم آاااااا
اگه از قصد بوده که گناهه اگه نه گناهی فکر نکنم بهش وارد باشه ولی اگه زخمی شده بود ماره باید درمانش م ...

عزیزم ایشون دامپزشک که نیست دنبال جک و جونور راه بیفته و درمانش کنه

فقط خدا ❤️❤️❤️
تمساح یا عقرب یا خرس و... بجاش وحشی نیستن؟

من فوبیا مار دارم

دوبار نزدیکم بوده

و اینکه چندبارشنیدم فلانی و فلانی رو نیش زده میترسم

انقدری میترسم ک کتاب زیستمو اول سال خواهرم چک میکرد هرجا عکس این حیون بود چسب میزد دیده نشه ی وق

چطور ازما میترسه؟ بابا اون ک وحشیه نیش میزنه کجا نیترسه اه خلقت خدارو برم

یه عده ی کمی ازشون نیش میزنند. همه نیستن. البته من حالم به هم میخوره ازشون

میخندم ولی افسرده ام

عزیزم اون فقط یک نوع ماره که قاتل جفتشو میکشه همه مارها نیستن

واسه پروفم که شما کاربرا گزارش زدین  .واسه امضامم که نی نی یارجان اخطار دادن ،دیگه چه دلخووووشی میمونه برام عرررررررر بازم شراره موهارو دیوونه کرده مامانش دلاشو عروسکی شونه کرده🚶🏿‍♀
چطور ازما میترسه؟ بابا اون ک وحشیه نیش میزنه کجا نیترسه اه خلقت خدارو برم

بله همه حيوانا چون از انسان ميترسن حمله ميكنن 

فك ميكنن انسان ميخواد بهشون آسيب بزنه واسه همون زودتر دست به كار ميشن😁😁

I wish i could turn back the colck.I’d find you sooner and love you longer.To my lovely husband ❤️❤️❤️😍😍😍
عزیزم ایشون دامپزشک که نیست دنبال جک و جونور راه بیفته

فقط برا دفاع از خودشون این کارو کرده آخه میاد داخل اداره چندبار اومده همین امروزم رفته اتاق همکارای خانوم نتونستن پیداکنن طفلی سربازای فرودگاه خیلی میترسن چندبار رفته تو آسایشگاه

وجدان،صدای خداست...
یه عده ی کمی ازشون نیش میزنند. همه نیستن. البته من حالم به هم میخوره ازشون

منم میترسم😭😭😭تازه ی فیلم ازاخرتم داشتم نگا میکردم نوش داد ک ی قسمت ازاین حیون بود و ادمای گناهکارو میندازن اونجا

هرسال کلی وسیله با چرم مار توسط انسان درست میشه

🥴😰😭

فقط برا دفاع از خودشون این کارو کرده آخه میاد داخل اداره چندبار اومده همین امروزم رفته اتاق همکارای ...

عزیزم اکه زیادند زنگ بزنه به کسانیکه مسول حیوانات هست بیان از اداره و از جلو دست و پا جمعشون کنند 

فقط خدا ❤️❤️❤️