2777
2789
عنوان

میخوام بدونم نظراتتون چیه ...

192 بازدید | 21 پست

فرض میکنیم شما خانومای خخخخخخخیلی خونه داری بودین و تمام توانتونو برای همسرتون میذاشتین تا راضی باشه از شرایط اما خب مث همه ادما نواقصی دارین ک سعی میکنید رفع کنید و به نسبت همه خانومای اطرافتون خونه دار تر و هنرمند ترین به اذعان همه . حالا اگر یه شوهری داشتین ک مرد خوب و خوش مشربی بود و توی کارهای خونه کمکتون میکرد به نسبت بقیه اقایون بیشتر 

اما یه مشکلی داشت اونهم اینکه ب شوخی جلوی دیگران طوری حرف میزد ک شما هیچ کاری تو خونه نمیکنید و حتی گاها کارهای شمارو نمیدید 

چکار میکردین؟ پاسخ منطقی میخوام و نظر روانشناسی شده ک بنظرتون درسته 

این# مسئله یه فرضه خودتونو جای اون خانم بذارین 

من باید تا ۲۵ سالگی با خواست و یاری خدا (به زبان اسپانیایی تسلط پیدا کنم و بتونم در رشته نقاشی تحصیل کنم و مدرک آموزشگاه نقاشی بگیرم و سطح دو حوزه رو با بهترین معدل به پایان برسونم و برای سطح سه تلاش کنم ) من علاوه بر این اهداف از خدا میخوام ک کمکم کنه تا ۲۵ سالگی بسیاری از اخلاق های بدم رو ترک کنم 😘💪🏻💪🏻💪🏻لطف کنید برای رسیدن به اهدافم برام دعا کنید 🥰🤩

نخوندم ولی حق باشماست😅

گفتم غم تو دارم گفتا گمشو کثافت گفتم که مال من شو گفتا با این قیافت؟_گفتم زمهرورزان رسم وفا بیاموز_گفتا وفا رو ول کن چنده حقوق پایه ت؟!_گفتم که پول ندارم اما پر از شعورم گفتا شعور نداری بی پول بی نزاکت _گفتم مگر چه کردم گفتا که خواستگاری _گفتم مگر که جرم است گفتا بی مایه اری!

با همسرم صحبت میکردم و ناراحتیمو از این نوع شوخیاش نشون میدادم

ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نخوندم ولی حق باشماست😅

مگ دعوااعه؟ 

من باید تا ۲۵ سالگی با خواست و یاری خدا (به زبان اسپانیایی تسلط پیدا کنم و بتونم در رشته نقاشی تحصیل کنم و مدرک آموزشگاه نقاشی بگیرم و سطح دو حوزه رو با بهترین معدل به پایان برسونم و برای سطح سه تلاش کنم ) من علاوه بر این اهداف از خدا میخوام ک کمکم کنه تا ۲۵ سالگی بسیاری از اخلاق های بدم رو ترک کنم 😘💪🏻💪🏻💪🏻لطف کنید برای رسیدن به اهدافم برام دعا کنید 🥰🤩
با همسرم صحبت میکردم و ناراحتیمو از این نوع شوخیاش نشون میدادم

خب شما بیان کنید و همسرتون برای اینکه کوتاه نیاد بگه من شوخی نکردم کاملا هم جدی گفتم 

به هرصورت نتونید این شخصیت رو از ایشون جدا کنید با حرف و دعوا و همه راه هارو رفته باشید 

چ سیاستی ب کار میگیرید؟ 

مگ دعوااعه؟ 

😅گفتم ک نخوندم

گفتم غم تو دارم گفتا گمشو کثافت گفتم که مال من شو گفتا با این قیافت؟_گفتم زمهرورزان رسم وفا بیاموز_گفتا وفا رو ول کن چنده حقوق پایه ت؟!_گفتم که پول ندارم اما پر از شعورم گفتا شعور نداری بی پول بی نزاکت _گفتم مگر چه کردم گفتا که خواستگاری _گفتم مگر که جرم است گفتا بی مایه اری!
چون در واقع کمک میکنه ولی جلو بقیه شوخی میکنه پس منم شوخی شوخی بهش میگم نه و اینا...

خب تصور کنید این دوستمون قلبش میشکنه 

و به شوخی هم میگه نه و ...اما خب یکی از شخصیت های خوب مرد قدردانیه ک این اقا نداره 

تصور کنید که این خلاء برای خانم وجود داره 

باهاش منطقی حرف میزدم و دلیل کارش رو ازش میپرسیدم و ازش میخواستم دیگه کارشو تکرار نکنه ....

به تو از دور سلام ،به سلیمانِ جهان از طرف مور سلام!😢♡ به تو از دور سلام ، به حسین از طرف وصله یِ ناجور سلام😔! به تو دلبسته شدم!! به شبایِ جمعه کربلا وابسته شدم ...  به تو دلبسته شدم !!به خدا من از همه به غیر تو خسته شدم 😢حسین اقام ♡همه میرن تو میمونی برام ...☆              شنیدم پنجره فولادت کربلا میده♡ سلام زندگی ،سلام عشق من؛ الاسلام علیک حجت بن الحسن...♡                                                                                                                     ♡الهی و ربی من لی غیرک؟!♡ (ای مبعود من!،مگه من جز شما چه کسی رو دارم!؟♡)در کدامین نخلستان هستی با دلدار خود بـه راز و نیاز نشسته اي؟در کدامین چاه سر فرو برده و راز دل می گشایی؟کاش می‌دانستیم بیت الاحزانت را کجا برپا کرده اي! یا امام زمان(عج)☆♡
خب تصور کنید این دوستمون قلبش میشکنه  و به شوخی هم میگه نه و ...اما خب یکی از شخصیت های خوب مر ...

خب پس اگه اینقدر حساسه بهتره با همسرش خیلی راحت و ساده بگه مشکلشو 

معمولا مردایی که تو کار ها خودشون کمک میکنن آدمای منطقی و مهربونی هستن و شرایطو درک میکنن

اگه بازم تکرار کرد دیگه خونه تمیز نمیکنم گفت چرا میگم مگه نگفتی من‌تمیز نمیکنم ؟الان تمیز نکردم حرفت درست باشه

به تو از دور سلام ،به سلیمانِ جهان از طرف مور سلام!😢♡ به تو از دور سلام ، به حسین از طرف وصله یِ ناجور سلام😔! به تو دلبسته شدم!! به شبایِ جمعه کربلا وابسته شدم ...  به تو دلبسته شدم !!به خدا من از همه به غیر تو خسته شدم 😢حسین اقام ♡همه میرن تو میمونی برام ...☆              شنیدم پنجره فولادت کربلا میده♡ سلام زندگی ،سلام عشق من؛ الاسلام علیک حجت بن الحسن...♡                                                                                                                     ♡الهی و ربی من لی غیرک؟!♡ (ای مبعود من!،مگه من جز شما چه کسی رو دارم!؟♡)در کدامین نخلستان هستی با دلدار خود بـه راز و نیاز نشسته اي؟در کدامین چاه سر فرو برده و راز دل می گشایی؟کاش می‌دانستیم بیت الاحزانت را کجا برپا کرده اي! یا امام زمان(عج)☆♡
خب شما بیان کنید و همسرتون برای اینکه کوتاه نیاد بگه من شوخی نکردم کاملا هم جدی گفتم  به هرصور ...

اگه اینطور بود من کلی حرص می‌خوردم و قهر میکردم حرف که جواب نداد، اگه قهر جواب داد که داد اگه نداد چند روزی اعتصاب میکنم واقعا هیچ‌کار نمیکنم تا فرق بین وقتی که کار میکنم و وقتی کار نمیکنم رو بفهمه.

البته در واقعیت من واقعا کار نمیکنم و تنبلم پس اگه جایی هم بگه دروغ نگفته😁

اگه بازم تکرار کرد دیگه خونه تمیز نمیکنم گفت چرا میگم مگه نگفتی من‌تمیز نمیکنم ؟الان تمیز نکردم حرفت ...

ایده جالبیه اما این لجبازی نیس؟ 

اگه اینطور بود من کلی حرص می‌خوردم و قهر میکردم حرف که جواب نداد، اگه قهر جواب داد که داد اگه نداد چ ...

عزیزم😂