2777
2789
عنوان

اعدام...

| مشاهده متن کامل بحث + 597 بازدید | 37 پست
متاسفانه فقر مالی و فرهنگی همه به جرم سوق میده اگر برنامه ریزی درست بود که اصلا جنایت به حداقل خود ...

موافقم باهاتون عزیزم🌹

به تو از دور سلام ، به سلیمانِ جهان از طرف مور سلام ، به حسین از طرف وصله ی ناجور سلام 💔 کاربر جدید نیستم ، بعد از یه دوره ترک نی نی سایت ، با کاربری جدید اومدم😓

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

پدر یکی از دوستای صمیمی من شیشه میکشید به دختر خودش تجاوز کرد ، به نظرتون به جز پدرش کسی که موجب شد ...

گناه اصلی مال پدره که باید اعدام بشه.طرف با عقل و درایت خودش پول میده میخره به زور که تو حلقومش نمیکنن.من و شما نمیکشیم اون میکشه راهیه که خودش انتخاب کرده.مثلا کارخونه ای که چیپس و پفک و سرسیس کالباس تولید میکنه رو اعدام میکنن مگه چون برا سلامتی ضرر داره؟؟؟عقل داشته باشیم نخریم

انجام پروژه ها و تحقیق های دانشجویی با قیمت توافقی و تحویل در کمترین زمان ممکن
این چه قیافیه😒😒😒 صد درصد خوشگل تری عزیزم😍😍😍😂😂😂😂

😜😜😜😜⁦✌️⁩

از الان دلم واسه پسرم میسوزه 😥پس فردا میخوام برم مدرسه دنبالش، همکلاسیاش میگن:اوووووف! چه مامان جیگری😌🤤بچه ام اعصابش خورد میشه خو😒
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز