2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من انجام دادم پشیمونم میخوام پاک کنم چیکار کنم 

چرا پشیمونی من میخوام انجام بدم تردید دارم

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
خیلی مشکی شده و اینکه خیلی پرشد داخل ابروهام بدم میاد چون خودم خیلی ابرو داشتم اطلاعی دارید برای پاک ...

یه مدت دیگه طبیعی میشع،تازه فیبروز کردی

جهان را بلندی وپستی تویی،ندانم چه ای هرچه هستی تویی....    (این آدم ویران شده از دور قشنگ است)
خیلی مشکی شده و اینکه خیلی پرشد داخل ابروهام بدم میاد چون خودم خیلی ابرو داشتم اطلاعی دارید برای پاک ...

باید بری ارایشگاه ریمو کنه برات...بگو میخوام ریموش کنم

💜وقتی زندگیت رو تو سکوت بسازی دشمنا نمیدونن به چی حمله کنن💜
چند وقته انجام دادی؟ترمیم اولیه رفتی؟رنگش پخش نشده؟موندگاریش چقده؟خودش پاک میشه یا باید بریم پاک کنی ...

سه ماه ،اره رفتم خیلی خوب شده ابروم کم پشت بود دیگه مداد نمیزنم

جهان را بلندی وپستی تویی،ندانم چه ای هرچه هستی تویی....    (این آدم ویران شده از دور قشنگ است)

به مرور کمرنگ میشه و طبیعی تر اونوقته که دعا میکنی کاش پاک نشه ولش کن دوماه ببین چی میشه

اگه ابروت کم پشته خوب میشه

تاجش فقط کم پشته.همش میترسم برم پشیمون بشم

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
به مرور کمرنگ میشه و طبیعی تر اونوقته که دعا میکنی کاش پاک نشه ولش کن دوماه ببین چی میشه

جدا؟؟؟الان ک دوسش ندارم چون خودم خیلی ابرو داشتم اینم اومده روش زیاد شده بدم میاد دلم میخواد پاک شه میترسم پخش شه رنگش مثل تتوهای قدیمی ضایع شه رنگش نره بمونه کمرنگ نشه مثل ماژیکی بمونه یعنی واقعا کمرنگ میشه؟ب موی اصلی ابروهام ک اسیب نمیزنه