2777
2789
با یه زن خراب بهم خیانت کرده.. حتی حوله می‌برد میرفت اونجا حمام😔

وای خاک تو سرش

میشه برام دعا کنی که حامله نباشم

نعره هیچ شیری خانه ی چوبی را خراب نمیکند،من از رفتار بی سر و صدای موریانه ها میترسم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با یه زن خراب بهم خیانت کرده.. حتی حوله می‌برد میرفت اونجا حمام😔

بچه داری که موندی🥺🥺🥺الهی بمیرم بدترین بلایی ک ممکنه ب سر ی زن بیاد🥺

حس میکنم خیلی خوشگلی نمیدونم چرا حسم بهم اینو میگه

عزیزم انشالله همین الان خدا به تنش سلامتی بده زودی برگرده پیشتون

دخترم کوچیکه خیلی باباشو دوست داره فقط میگه بریم پیش بابا.من خودم هم کرونا گرفتم اما من حالم زیاد بد نیس قرنطینه شدم وقتی دخترمو اون جوری میبینم دلم میلرزه کارم شده گریه

دخترم دنیامه
نه حاضرم سر به تنش نباشه 8 ماهه بهم خیانت کرده.. خرجی هم نمیده.. میگه دوست ندارم برو خونه بابات. من ...

عزیزم🥺درد من بزرگتره از این حرفا ب ایشکی نتونستم بگم دردم بی غیرتیشه اگه دوست داشته باشی بریم خصوصی بهت میگم ک فک نکنی تو بدبختی از تو بدترام هستن

نه حاضرم سر به تنش نباشه 8 ماهه بهم خیانت کرده.. خرجی هم نمیده.. میگه دوست ندارم برو خونه بابات. من ...

وای عزیزم خیلی ناراحت شدم برات.

چقدر بی غیرته که برای زنای هرزه خرج میکنه اما برای زن خودش مادر بچش میمیره خرجی بده.

بسپرش بخدا خودش میدونه چجوری چه زمانی....

دخترم دنیامه
دخترم کوچیکه خیلی باباشو دوست داره فقط میگه بریم پیش بابا.من خودم هم کرونا گرفتم اما من حالم زیاد بد ...

الهی عزیزم

غصه نخور این روزای سختم میگذره عوضش بعدا صحیح و سالم دوره هم میشینید گلم روحیتو حفظ کن 

دخترتم بچست خب سرش نمیشه تازه این چیزارا هم فراموش میکنه غصه نداره که خودت روحیتا حفظ کن انشالله که به زودی همسرتم میاد پیشتون  صحیح و سالم 

همه چیزا به خدا بسپار خودش به بهترین شکل حلش میکنه

انشالله هرچی صلاحه همون بشه.. این روزا اینقدر دلم شکسته تا دعا میکنم خدا اجابت میکنه.. 💔😔

واقعا درکت میکنم 

از اینجور مردا متنفرم هنوزم با اون زنه است

نعره هیچ شیری خانه ی چوبی را خراب نمیکند،من از رفتار بی سر و صدای موریانه ها میترسم.
میدونم خدا بی جواب نمیزاره.. اما صبر من کجا.. صبر خدا کجا.. 

صبر ما آدما خیلی کمه.چی بگم والا خیلی سخته هر کسی یه دردی داره یه مشکلی داره.خدا خودش کمکمون کنه 

دخترم دنیامه