2777
2789
عنوان

حس بدی دارم احساس میکنم نباید پیام میدادم

| مشاهده متن کامل بحث + 550 بازدید | 73 پست
من خودمم متاهلم و اینکه اون اخلاق منو میدونه از این دخترا نیستم ب مرد متاهل چشم داشته باشم  

میدونم  پیش میاد ، ازین به بعد سنگین  باش باهاش تا منظور بد نگیره از رفتارت 

جواب کسایی که در حدت نیستن و حرفت رو نمیفهمن رو هم نده عزیزم 

بخون فقط و لبخند بزن☺️😄

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الهیییییی آمیییین  خب اگه میخواستیش چرا جواب رد دادی حالا هوس تنوع کردی رفتی سراغ اون ک زن و ب ...

عزیزم شما داستان زندگی منو میدونی ؟ مطمینی مادرش از طرف خودش خواستگاری کرده؟ مطمینی هوس تنوع کردم؟گفتم بهش نمیاد چون ۲۰و خوروی سال بهم نگفته بود ابجی همیشه دخترخاله بودم و الانم خوشم نمیاد چون ۲۰روزه داداشم مرده بهم بگه ابجی احساس کنه میتونه جای داداشمو بگیره

شما نگران نباش میدونم زندگیش خراب نمیشه ...فقط گفتم حس بدی دارم چون تا الان پیش قدم نشده بودم برا پی ...

عه واس این الان حس بد داری؟؟؟ که تو پیش قدم شدی واسه پیام دادن؟؟؟؟

پس درست حدس زدم چی هستی 

منو باش فک کردم ناراحتی بخاطر حرفایی که زدیو یجوری با پسره چت کردی انگار ناراحت شدی بهت گفته ابجی😂😂😂

کسی نمیگه چرا حالشو پرسیدی انقد بی فکری ک نگفتی خانومش پیششه میگی بهت نمیا د بگی ابجی اگه خانومش قضه ...

عزیزم خانومش قضیه ی خواستگاری مارو میدونه و میفهمه الان هیچ حسی بینمون نیس 

عه واس این الان حس بد داری؟؟؟ که تو پیش قدم شدی واسه پیام دادن؟؟؟؟ پس درست حدس زدم چی هستی  م ...

اره ناراحت شدم ک گفته ابجی چون تا الان ۲۰و خوردی سال بهم نگفته ابجی همیشه دختر خاله بودم ..الان ک ۲۰روزه داداشم مرده بهم میگه ابجی ...به هر حال من به نظرتون احترام میزارم و میسپارمتون دست خدا ..اگه قصدم همونی بوده ک شما میگید خدا نابودم کنه 

اره ناراحت شدم ک گفته ابجی چون تا الان ۲۰و خوردی سال بهم نگفته ابجی همیشه دختر خاله بودم ..الان ک ۲۰ ...

نه اشتباه متوجه شدم نمیدونستم داداشتون به رحمت خدا رفته غم آخرتون باشه معذرت میخوام اگه حرفی زدم🙏🌙