2777
2789
عنوان

رحم اجاره ی

| مشاهده متن کامل بحث + 896 بازدید | 69 پست
الهی   خوب      اگ شوهرت  راصیه  انجام بده     ب۵د  مثل ...

همین عمه عموها اگه ازشون هزارتومن قرضی بخای اونوقت کسیو نمیشناسن...بعدش من تو تهرانم اونا همه شون توشهرستان اشنایی پیشم نیس

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شما که متاهلی. چطور میخوای رحم اجاره ای بشی؟ 

رحم اجاره ای  متاهل باشه  مشکلی نداره حتی برای تخمکم ایراد نمیگیرن مخصوصا مراکز

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.
همین عمه عموها اگه ازشون هزارتومن قرضی بخای اونوقت کسیو نمیشناسن...بعدش من تو تهرانم اونا همه شون تو ...

شوهرت رازی هست

دارم رژیم کتوژنیک میگیرم من میتونم از شرررررراین چربیاااا خلاص بشم .۲۶سالمه مادردوتا ورجکم 😘😘😘😘😘لایک نکنید لطفااااااااحتی شما دوست عزیز 😜😜😜😜😜
همین عمه عموها اگه ازشون هزارتومن قرضی بخای اونوقت کسیو نمیشناسن...بعدش من تو تهرانم اونا همه شون تو ...

خوب اگه دوری اینکارو کن تا موقع بارداریت هم خونه اشنا و فامیل هم نرو تا تموم بشه

یه سوال بعد ب اون بچه وابسته نمیشی؟ دوست نداری بغلش کنی یا هر چیز دیگه هرچی باشه ت  شکم تو ر ...

والا فعلا انجام ندادم ببینم بعدش چخبره ...خودمم یه دختر دوساله دارم ..اگه هم زیاد بهش وابسته شدم به این فکر میکنم که روزانه چقد مادر بچه شون یه هردلیل ازدست دادن منم یکیشیون هرچند هیچ گونه ژنتیکی ازمن نمیبره ..فقط لقاح ازمایشگاهیه

منم دنبال ی رحم اجاره ای ام ولی ۷۰ تومنم ندارم فکر اونی که‌میخواد بگیره هم باشید

رحم اجاره ای چه موقع استفاده میشه .شماها که خودتون تخمک اشپرم دارین 

دارم رژیم کتوژنیک میگیرم من میتونم از شرررررراین چربیاااا خلاص بشم .۲۶سالمه مادردوتا ورجکم 😘😘😘😘😘لایک نکنید لطفااااااااحتی شما دوست عزیز 😜😜😜😜😜
واسه اون بنده خدایی ک میخواد پولو بده شاید خیلیم زیاد باشه

خب اگر زیاده صرف نظر کنن 

این خانم میخواد ۹ ماه بچه نگه داره و بدنشو داغون کنه 

اینجانب جومونگ دوبار توسط جاسوسان (چیزای سایت😒) فروخته شدم و تسو (نی نی یار) کاربریمو به آتش کشید ولیییی من دوباره بازگشتم💜😐🤣

پس     انجام بده     یعنی اسپرم اون فردو انتقاال میدن بهت   تو  بارداری فکنم کلی بهت رسیدگی کنن میوع   اینا

کاربری    واگذار شده   دوستان     😚درخواست دوستی ممنوع    ..  برای  نینی دار شدنم  صلوات  😢😢😢 تشکر