2777
2789
عنوان

شوهرم واکسن زده ۴۰درجه تب داره

| مشاهده متن کامل بحث + 587 بازدید | 39 پست

دختر دایی منم بیماری خاص هست زده بود میگفت از سردرد زمینو چنگ میزدم، پاشویه ش کن، همه ی واکسنها علائماش اینه ، نگران نباش، توی اب نمک بریز مرتب پاشویه ش کن، سوره ی نور رو بخون ایه الکرسی، خدا حافظ همه ی ادمهای بی دفاع باشه

خسته از جهان آدمها، می روم درخت برگردم🕊

فقط الان برین دکتر 

ولی اگه نیاز شد تب بر بزنه

آرزوهستم ۲۰ سالمه😑این روزا مثل شیشه شدم زود میشکنم ولی بد میبُرَم....😎اگه تو شاخی ب ماچه تو جات رو سرگاوه ن اینجا😏ی مشت لَجَن با من لَجَن....😶اگه غرورم بشکنه با تیکه هاش شاهرگ زندگیتو میزنم....😏نزار سَر ب سَرم من خودم دردسَرم😎باشه شما جلو ما پُشتیم ...ولی بدون مَسیری ک میری گرگاشو ما کُشتیم...😏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چی شد عزیزم؟

آرزوهستم ۲۰ سالمه😑این روزا مثل شیشه شدم زود میشکنم ولی بد میبُرَم....😎اگه تو شاخی ب ماچه تو جات رو سرگاوه ن اینجا😏ی مشت لَجَن با من لَجَن....😶اگه غرورم بشکنه با تیکه هاش شاهرگ زندگیتو میزنم....😏نزار سَر ب سَرم من خودم دردسَرم😎باشه شما جلو ما پُشتیم ...ولی بدون مَسیری ک میری گرگاشو ما کُشتیم...😏
کل ۱۰۰میلیون بزنن من نمیزنم به این بیشرفا اعتمادندارم ازمردنم نمیترسم میترسم یطوریم شه یه عمربمونم ر ...

باور کن مردن یا زنده بودن شما هم برای ما مهم نیست عزیز دل نزنی ناقل میشی کلی ادم ررو که ممکنه به هردلیل واکسن نزدن هنوز بهشون نرسیده توان مالی نداشته الرژیهای شدید داشتن بچه های زیر ۱۶ سال بودن مبتلا می کنی به کشتن میدی

لنگه همینهایی که الان خودخواهانه ماسک نمیزنن مهمونی میگیرن و ...میگی هم میگن ما زنده بودن یا مردن برام‌مهم نیست

کادر درمانی رو درگیرخودت می کنی که باید جای شما به هزارتا بیمار بدبخت سرطانی و ام اسی و قلبی و عروقی برسن

باور کن مردن یا زنده بودن شما هم برای ما مهم نیست عزیز دل نزنی ناقل میشی کلی ادم ررو که ممکنه به هرد ...

من خودم بیماری زمینه ای خاص دارم ویروس توبدن باشه خودشونشون میده ناقل نداریم منم بخاطرخودم وبچم هیچ جانمیرم حرص نزن به تویکی هیچ ربطی نداره اگه حامی آخوندی یه کارمفیدواسه اجتماع بکن زرمفت نزن ریپلای نکن حوصله مغزفندقیتوندارم

باور کن مردن یا زنده بودن شما هم برای ما مهم نیست عزیز دل نزنی ناقل میشی کلی ادم ررو که ممکنه به هرد ...

شوهرم کادردرمان بنده خدا گرفتاره ازدست پرستاراودکترای که اکثرا.... والا اکثرکادرتوبیمارستان فقط مشغول رسیدگی به پایین تنشونن توحرص اونارم نخور 

کاملا از لحن حرف زدنت معلومه.به کادردرمان توهین میکنی به این همه محقق و دانشمند تو کل دنیا که دارن شبانه روز جون می کنن برای کشف واکسن و عرصه ش تو هین می کنی اتفاقا بهتر تو نزن سهمت برسه به چهارتا ادم حسابی.با امثال توادمهای  خودخواه وضعمون این شده .میدونی بدبختی چیه کاش عملتون هم همین بشه واکسن بیاد همین امثال تو حق هزاران نفر رو هم میخورن می دوین اول صف که وای به ما واکسن بدین .حق داری حرف هزارتا دکتر و دانشمند و سازمان بهداشت جهان کشکه حرف تویی که معلوم تبست کی و چی هستی و سوادت و فهمت چیه درست.اتفاقا حق امثال توهم واکسن نیست.عزیز از دست ندادی ببینی پرپرشدن پدرت مادرت خانوادت جلو چشمت که با یع واکسن ناقابل میتونستن زنده بمونن یعنی چی