2777
2789
عنوان

اگ داداش زندایی شوهرتون بمیره 😑😑🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 613 بازدید | 58 پست
کارشون اشتباهه در کل من پدربزرگم تو مراسم ختم پسردایم کرونا گرفت و فوت کرد

خدا بیامرزشون

تو فضای بسته بودن ؟

دوستت دارم ، منو ببخش ، سپاسگزارم ، متاسفم 🤍میشه اگه امضامو دیدی یه صلوات واسه سلامتی امام زمان بفرستی ؟ ⁦❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام و احوال پرسی خدا برادرتونو رحمت کنه وبه شماصبر بده ببخشید وظیفمون بود بیایم اما اوضاع ویروس خ ...

مرسی 

دوستت دارم ، منو ببخش ، سپاسگزارم ، متاسفم 🤍میشه اگه امضامو دیدی یه صلوات واسه سلامتی امام زمان بفرستی ؟ ⁦❤️
چی بگم؟ من تازه رابطه پیدا کردم باهاشون ، بعد تا حالا ب این منظور با کسی صحبت نکردم نمیدونم چی بگم

بنظر منم زنگ بزن تسلیت بگو 

چند روز دیگه ولی باشوهرت یه سر برو خونشون و تسلیت بگو که ازتم ناراحت نشن

دخترم ۱۲خرداد 1400 اومد بغلم❤۲بار سقط زیر 8هفته داشتم که علتشون معلوم نشد❤بعد 2سال نتیجه گرفتم❤ ایندفعه با کمک دکتر مهربونم تونستم بفهمم مادر شدن یعنی چی ❤خیلی سختی کشیدم خیلی حرفا شنیدم ولی اونا منو قوی تر کرد❤
فک کنم هیچ کاری نمیکردم ولی این دعوتم کرد چن وقت پیش حس میکنم بی احترامیه اگ نرم

میتونی روز تشییع بری سر مزار تسلیت بگو برگرد نمون.اگه فکر میکنی دیگه ناراحت میشن.یا ازمادرشوهرت بپرس بگو بیام یانه؟؟

خدا بیامرزشون تو فضای بسته بودن ؟

ممنون

اره تقریبا

دخترم ۱۲خرداد 1400 اومد بغلم❤۲بار سقط زیر 8هفته داشتم که علتشون معلوم نشد❤بعد 2سال نتیجه گرفتم❤ ایندفعه با کمک دکتر مهربونم تونستم بفهمم مادر شدن یعنی چی ❤خیلی سختی کشیدم خیلی حرفا شنیدم ولی اونا منو قوی تر کرد❤
بنظر منم زنگ بزن تسلیت بگو  چند روز دیگه ولی باشوهرت یه سر برو خونشون و تسلیت بگو که ازتم نارا ...

پس میگی زشته ک حضوری نرم

نه بابا لاقل برم اینجا فضای بازه خونه ک خطرناکه

میتونی روز تشییع بری سر مزار تسلیت بگو برگرد نمون.اگه فکر میکنی دیگه ناراحت میشن.یا ازمادرشوهرت بپرس ...

ممنون عزیزم

بچه ها پدر مادرمم میخوان برن  بازم نظرتون اینه من نرم؟

توروخدا نذار برن

اوضاع کرونا بده

دور از جون ممکنه کسی مریض باشه

تا قبل از اینکه بگی پاگشا خواستم بگم بخاطر کرونا نری چون نسبتش همچین نزدیک نیست اما هم قبلا دعوتت کرده هم برای پاگشا با شرایط کرونا رفتی(اگر همین چند وقت باشه)

تولد تو به من امید داد و من امیدوارم به تو خوشبختی بدهم💜💗
تا قبل از اینکه بگی پاگشا خواستم بگم بخاطر کرونا نری چون نسبتش همچین نزدیک نیست اما هم قبلا دعوتت کر ...

بنظرت تو فضای باز هم خطر داره؟

2790
2778
2791
2779
2792