خدا جونم ممنونم بابت دوقلو های نازی که بهم هدیه دادی دختر و پسر نازم 😍😘 دعا کنید واسم که امضاء به زودی واقعی بشه و خدا لطفش رو شامل حالم کنه یه دوقلو فرشته بهم بده اگر دوست داشتی برای من و همه منتظرا صلوات بفرست😊
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
والا ما ۱۷ سالگی فقط رل زدیم ازدواج یادمون نیس کرده باشیم
سلام😊منوو عشقم بعد از کلی سختی بلاخرههه بهم رسیدیم❤❤ایشون پرستاره منم دبیر زیست شناسی😍خدایا شکرت بابت همه ی قشنگیایی که تو زندگیم نصیبم کردی❤خدایا شکرت بابت مهربونیات💙مرسی که هروقت صدات زدم خودتو به موقع رسوندی💙❤خدایا از من و خانوادم و خانواده شوهر دوست داشتیم و خانواده نی نی سایتیا سلامتی و لب خندون بده💛💛
❌❌ لطفا از من سوال حس ششمی نپرسید و توی تاپیک های حس ششم منو تگ نکنید ❌❌{الهم صل علی محمد و آل محمد}🥰✨ الان ک اینو دیدی صلوات فرستادی(: ثوابش هم برا من هم برا توقطعا نگه داشتن حرمت شخصی که بهش علاقه داری از صدبار بیاندوستت دارم بهتره
حتی اگه ۴۰ ساله هم بودم و ایشون شوهرم باز همین وضع بود اخلاق نداره
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍 گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!! باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹
خدا جونم ممنونم بابت دوقلو های نازی که بهم هدیه دادی دختر و پسر نازم 😍😘 دعا کنید واسم که امضاء به زودی واقعی بشه و خدا لطفش رو شامل حالم کنه یه دوقلو فرشته بهم بده اگر دوست داشتی برای من و همه منتظرا صلوات بفرست😊
من 14نامزدبودم 15عروسی کردیم 16بارداربودم 20سالگی فرزنددومم زایمان کردم. بعضی وقتا راضیم بعضی وقتا پ ...
بیخیال😐
سلام😊منوو عشقم بعد از کلی سختی بلاخرههه بهم رسیدیم❤❤ایشون پرستاره منم دبیر زیست شناسی😍خدایا شکرت بابت همه ی قشنگیایی که تو زندگیم نصیبم کردی❤خدایا شکرت بابت مهربونیات💙مرسی که هروقت صدات زدم خودتو به موقع رسوندی💙❤خدایا از من و خانوادم و خانواده شوهر دوست داشتیم و خانواده نی نی سایتیا سلامتی و لب خندون بده💛💛