2777
2789
واقعا که چرا همچین حرفی میزنی این مال قدیم بود الان آدم های مجرد خیلی هم موفق هستن

اگر متاهل بشن منظورشه... اگر مجرد باشیم که تا ابد درس و کار باید باشه دیگه راه دیگه ای نیست.

اما مادر شدن مانع پیش رفت نیست و من خیلیا رو دیدم موفق بودن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلیا البته بستگی داره هدفت چی باشه تو فامیل زیاد داریم استاد دانشگاه و دکتر ... چندتام داریم مها ...

ميخوام تربيت معلمي بيارم دارم ميخونم ميترسم نيارم😔

من دانشجوام پزشکی میخونم هنووز به جایی نرسیدم😄

ما دانشجوهای علوم پزشکی هم میرسیم یه روزی👵🏽👵🏽👵🏽😂

وانوشه جانم کجایی🥺هر وقت دلت گرفته بود بگو برات ایه الکرسی بخونم. خیلیییی التماس دعا دارم ازتون.صلوات به نیت حاجت روایی همه :  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.                    اگه میتونی برام یه چهارقل بخون و دعا کن به سه تا آرزوم برسم❤️                  متن سوره هایی که پست میکنم رو راحت کپی کنید😆من کی باشم که بخواید ازم اجازه بگیرید🙏🏻فقط من دعا کنید
درس بخونی یانخونی اخرش اینکه باید بچه داری وشوهرداری کنی 

یه خانم خانه دار که توانایی استقلال داره وقتی که لازم باشه بهتراز خانمی هست که توانایی استقلال رو نداشته باشه

هزار تا اتفاق ممکنه توزندگی ادم بیافته مثلا من که همسرمو از دست دادم یا دخترخالم که از همسرش جداشده

وقتی که درس خونده باشیم پیشنهاد شغلی هم داریم و مجبور نیستیم به ازدواج مجدد به خاطر نداشتن خرجی تن بدیم

واسه شادی روح همسرم یه صلوات میفرستین؟                        * بخاطر کرونا ۱۸ ابان ۹۹ ازپیشم پرکشید *                چشم بیدار بر این تلخی ایام ببند  ...                                 خواب های شکرین بهر تو دیده ست بهار...