من شش ماهه زایمان کردم از دو سه ماه ویش درد بین دو کتف داشتم بیشتر سمت راستم جالبه که در طول روز دردشو حس نمیکردم ولی با خوابیدن مخصوصا به وشت و وهلوی راست تشدید میشد فقط میتونستم به پهلوی چپ بخوابم یعنی صبح یه حالتی بودم انگار با پتک کوبیدن به ستون فقراتم و درد پنجه و کف پا و صعف پا هم داشتم استخونامم تیر میکشید به صورت پراکنده مثلا ساق دست ساق پا بعد مثلا صبح پا میشدم کف پام یا پاشنم دردناک بعد به ساعت دیگه هیچ دردی نداشت منظورم اینه دردش دایمی نبود میرفت میومد الان دو سه ماهی گذشته کمتر شده علاییمم ولی هنوز ستون فقراتم درد میکنه تمیدونم چکار کنم ازمایش هم دادم مشکلی نبود یه کم چربیم رنج بالا بود البته تو محدوده نرمال گاهی قسمت بالای قفسه سینم هم میسوزه
دشمنتون...این مدت مریض نشدین؟؟دردش ثابته یا ب دست هم منتشرمیشه؟؟ باسرفه احساس درده حس؟؟
نه سرفه و نفس عمیق هیچ تغییری نمیکنه دست میزنم درد میگیره امروزم چنباری موقع راه رفتن تیر کشیده دردشم فقط همون دنده اون قسمته اصلا ب دست و بقیه جاهام نمیزنه
[QUOTE=186939776]نه سرفه و نفس عمیق هیچ تغییری نمیکنه دست میزنم درد میگیره امروزم چنباری موقع راه رفتن تیر کشی ...[/QUOTEباتوجه ب شرح حالتون اینکه یه.مورد.حادقلبی باشه خدای نکرده به چند دلیل رد میشه پس استرس خاصی نداشته باشین،احتمال یک اسپاسم عصلانی وجود داره