2777
2789
عنوان

درد قفسه سینه☹

| مشاهده متن کامل بحث + 203 بازدید | 29 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

پزشک خیراماکادردرمانم..بفرمایین اگ بلدباشم ذرخدمتم

من شش ماهه زایمان کردم از دو سه ماه ویش درد بین دو کتف داشتم بیشتر سمت راستم جالبه که در طول روز دردشو حس نمیکردم ولی با خوابیدن مخصوصا به وشت و وهلوی راست تشدید میشد فقط میتونستم به پهلوی چپ بخوابم یعنی صبح یه حالتی بودم انگار با پتک کوبیدن به ستون فقراتم و درد پنجه و کف پا و صعف پا هم داشتم استخونامم تیر میکشید به صورت پراکنده مثلا ساق دست ساق پا بعد مثلا صبح پا میشدم کف پام یا پاشنم دردناک بعد به ساعت دیگه هیچ دردی نداشت منظورم اینه دردش دایمی نبود میرفت میومد الان دو سه ماهی گذشته کمتر شده علاییمم ولی هنوز ستون فقراتم درد میکنه تمیدونم چکار کنم ازمایش هم دادم مشکلی نبود یه کم چربیم رنج بالا بود البته تو محدوده نرمال گاهی قسمت بالای قفسه سینم هم میسوزه 

ازکجای قفسه سینس؟اخیرا فعالیتی داشتین؟؟دردش ازدیشب مداومه؟قفسه سینتونو لمس میکنید درد داره؟؟

سمت چپ قفسمه دست میزنم دنده هام درد میکنه ببخشید نتم قطع شد نتونستم جوابتونو بدم خیلی شرمتده 

من شش ماهه زایمان کردم از دو سه ماه ویش درد بین دو کتف داشتم بیشتر سمت راستم جالبه که در طول روز درد ...

زایمانتون با بی حسی اپیدورال بوده؟؟

الان بافعالیت مث.نشستن،پله بالا رفتن،وزنع بلند کردن درد دارید؟؟

ازمایشاتون.چیا داشن؟؟

این مدت دکتر رفتین.یا دارومیخورین؟؟ 

کاربراقا...
ازکجای قفسه سینس؟اخیرا فعالیتی داشتین؟؟دردش ازدیشب مداومه؟قفسه سینتونو لمس میکنید درد داره؟؟

هیچ فعالیتی نکردم چیز سنگین یا ضربه اصلا هیچی همین روزمره و اینکه از دیشب حدود ساعت ۹ ۱۰ تا الا مدام درد میکنه دست میرنم 

سمت چپ قفسمه دست میزنم دنده هام درد میکنه ببخشید نتم قطع شد نتونستم جوابتونو بدم خیلی شرمتده 

دشمنتون...این مدت مریض نشدین؟؟دردش ثابته یا ب دست هم منتشرمیشه؟؟ باسرفه احساس درده حس؟؟ 

کاربراقا...
دشمنتون...این مدت مریض نشدین؟؟دردش ثابته یا ب دست هم منتشرمیشه؟؟ باسرفه احساس درده حس؟؟ 

نه سرفه و نفس عمیق هیچ تغییری  نمیکنه دست میزنم درد میگیره امروزم چن‌باری موقع راه رفتن تیر کشیده دردشم فقط همون دنده اون قسمته اصلا ب دست و بقیه جاهام نمیزنه

[QUOTE=186939776]نه سرفه و نفس عمیق هیچ تغییری  نمیکنه دست میزنم درد میگیره امروزم چن‌باری موقع راه رفتن تیر کشی ...[/QUOTEباتوجه ب شرح حالتون اینکه یه.مورد.حادقلبی باشه خدای نکرده به چند دلیل رد میشه پس استرس خاصی نداشته باشین،احتمال یک اسپاسم عصلانی وجود داره 

کاربراقا...
[QUOTE=186939776]نه سرفه و نفس عمیق هیچ تغییری  نمیکنه دست میزنم درد میگیره امروزم چن‌باری موقع ...

خیلی  ممنونم  بابت راهنماییتون و وقتی ک گذاشتین ی دنیا تشکر🌷🌷🌹🌹

نه روره ام نیستم

یه دارومیگم اگ دارید بخورید اگه ندارین هیچ... باکلوفن.. ولی برین یه نوارقلب محض احتیاط بدین گرچه بعیدمیدونم موردقلبی باشین... اگ نداشتین اسپرین80اب اسم واختلالت خونی ندارید بخورید....

کاربراقا...
زایمانتون با بی حسی اپیدورال بوده؟؟ الان بافعالیت مث.نشستن،پله بالا رفتن،وزنع بلند کردن درد دارید؟؟ ...

نه طبیعی بوده زایمانم کمرم رو که کش و قوس میدم ستون فقراتم درد میگیره ولی تو حالت خوابیده بدترم