2777
2789
بچه باهوشی داری.
راهنماییش کن بگو شاید معلمت ندونه چی کشیدی . بیا با هم دیگه فکر کنیم یه چیز دیگه بکشیم.
من به آمار زمین مشکوکم اگر شهر پر از آدمهاست *پس چرا یوسف زهرا تنهاست؟.................. برای ظهورش صلوات

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نگو کاش زودتر میرفتش کلاس اول بدبختی داره

پسر من خیلی رکه این رک بودنشم همیشه ما رو تو دردسر میندازه

مثلا هفته پیش به خاطر این که تقلب میکردش مدرسه خواستنم
یه روز فرزان زود تعطیل میشد رفتم دنبالش گفت مامان یک پسری همش منو متین رو کتک میزنه تو مدرسه کارت زرد هم گرفته همش به من فحش میده میخوام برم به اقای ر..... مدیرمون بگم که چیکارم میکنه منم مامان متین رو شیر کردم گفتم ببین بیا بریم ما هم اعتراض اینا بچن پس فردا حرف بد یاد بگیرند چی کار بکنیم در ضمن بگم فرزان فحش زشتو بد بلد نیست اصلاااااااااااا

خلاصه رفتم پیش مدیر این نیم وجبی منم با ژست خواصی گفت اقای ر........من فرزانم خواستم یک چیزی رو بهتون بگم و شروع کرد ماجرا رو تعریف کردند منم هی نچ نچی میکردمو میگفتم خوب اینا حرف بد یاد بگیرند ما چی کار کنیم یهو مدیرشون گفت خوب عزیزم اون تو رو این کار کرد تو چی کار کردی یهو فرزان گفت هیچی دیگه من فحش پدرو مادر دادم من گفتم چیییییییییییییییییییییییییییییییییییی تو اصلا میدونی فحش پدرو مادر چیه گفت اره بگم یعنی من تا دم در یورتمه رفتم فکر کنم خداحاقظی هم نکردم

حالا اومدم خونه میگم فرزان بگو ببینم فحش پدرو مادر چیه

میگفت هیچی منم هی با پام بهش میزدم میگفتم فحش پدرو مادر فحش پدرو مادررررررررررررررررررررررررررررررر
زنده باشه انشالله. بچه های این دوره زمونه خیلی باهوشن.
خدا شاهده پسر من که اصلا نابغست.سه سال و نیمشه
اون روز به من و باباش میگه مامان برام یه زن سفید میگیری.ما هم خندیدیم. به شوهرم گفتم این نمیفهمه زن چیه.
شوهرم میگه بابایی زن چیه؟زن بابا کی میشه ؟؟
میگه مامان جون دیگه.
یعنی ما مطمئن شدیم که میفهمه.
حالادنبال یه زن سفیدم
من به آمار زمین مشکوکم اگر شهر پر از آدمهاست *پس چرا یوسف زهرا تنهاست؟.................. برای ظهورش صلوات