2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 38 پست
بنظرت کف پام چرا درد میکنه و داغه. اینم به بارداری ربط داره؟ 

منم سه روز پیش بی بی چکم مثبت شد.ولی هنوز نتونستم برم آزمایش.مهمون دارم پیش اون نمیخام برم.احتمالا شنبه برم.الان فقط یدوفولیک میخورم.چیز دیگه ای هم باید بخورم؟

همش نگرانم ک حتی یذره سینه هامم درد نمیکنه. هیچی هیچی 🙄

گلم بعضیها هم اصلا علائم ندارن مشکلی نیست دوست منم اصلا علائم نداشت اصلا هیچ علائمی 

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نه بابا یکی از دوستای مامانم چندین ماهش بود تازه وقتی واسه یه چیز دیگه رفته بود سونو فهمیدن

چ خوب. کاش واسه منم مشکلی نباشه. اخه من سقط کردم قبلا.... واسه این میترسم. 

منم سه روز پیش بی بی چکم مثبت شد.ولی هنوز نتونستم برم آزمایش.مهمون دارم پیش اون نمیخام برم.احتمالا ش ...

مبارکه عزیزم. من چون سقط داشتم قبلا دوتا. دکتر بهم گفت از روز اول انوکسا و شیاف و ویتامین دی و یدوفولیک استفاده کن. شما همون یدوفولیک کافیه تا بری پیش دکترت 

میمونه انشالله نترس عزیزم و احتمالا پسر چون زیاد اذیت نیستی🤩

کاش فقط بمونه برام هر چ هست مهم نیس9 ساله منتظرم... بنظرتون بی بی چک دوتا زدم پررنگ شد عکسشو فرستادم. دیدین؟ . میخواد برم ازمایش؟ تو این کرونا میخوام نرم بیرون زیاد 😁

میمونه انشالله نترس عزیزم و احتمالا پسر چون زیاد اذیت نیستی🤩

راستی من کاربر جدید نیستم. رمز ورودم یادم رفته چون خیلی وقته نیومده بودم سایت مجبور شدم با خط جدید بیام... چیکار کنم با همون قبلی بیام؟ 

کاش فقط بمونه برام هر چ هست مهم نیس9 ساله منتظرم... بنظرتون بی بی چک دوتا زدم پررنگ شد عکسشو فرستادم ...

اگه دوتاش مثبت بوده هست دیگه

برو پیش یه  دکتر خوب از الان مراقبت کن از خودت شاید باید استراحت باشی و از این چیزا

تیکر کنکور💊💉پرستار می شوم💉💊
خاستم فعلا نرم دکتر. اگر موندنی باشه میمونه 🙄اگر هم نه هزار دکتر برم فایده نداره. اون دوتا همینجور ...

نه دیگه

کاری به موندش ندارم انشالله که به سلامت بیاد بغلت

کلی دارو هست از الان باید استفاده کنی 

تیکر کنکور💊💉پرستار می شوم💉💊
منم زیاد علایم ندارم..الان‌همه چیز به بارداری مربوطه ...زیاد سخت نگیر

شما چند وقتته؟ از اول زیاد علایم نداشتی؟ و اینکه بنظرتون لازمه همش استراحت باشیم؟  خطرناک نیست اگر بلند شیم به کارامون برسیم؟ 

شما چند وقتته؟ از اول زیاد علایم نداشتی؟ و اینکه بنظرتون لازمه همش استراحت باشیم؟  خطرناک نیست ...

من ۶ هفته ...علایم خاصی ندارم گاهی هوق میزنم ...نه بابا چرا همش استراحت کنی کار خونه در حد غذا گذاشتن و نظافت انجام بده...زمانی میگیم طرف استراحت کنه که لک بینی داشته باشه..فقط کار سنگین و وسایل،سنگین برندار..من الان میرم سرکار برای بچه ام غذا میزارم...خونه جارو می کنم ..

شما چند وقتته...؟