بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یادم نیست حرف خیلی سال پیشه. ولی پشت دستم رو داغ کردم دنبال رنگ نرم. کلی هم حرص و جوش خوردم فکر کردم سرطانه. رفتی دکتر براش توضیح بده که بعد رنگ کردن بوده. تازه یه بار آرایشگاه بودم دیدم خود آرایشگر داره به مشتری میگه فلان قرص رو بخور معلوم بود خبر داره
فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
همون اکسیدان که قاطی رنگ میکنن منبع سرطانه. دیدی هی میگن روزی یه سیب بخور آنتی اکسیدان داره مثلا یک گرم بعد خانما میرن یهو یه ظرف اکسیدان خالی میکنه رو سرشون خوب این جذب داره تو پوست تو مو
فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
عزیزم نگران نباش پسر من دقیقا بعد از واکسن 6 ماهگیش رو گردنش در اومد الان پنج سالشه هنوزم هست خیلی دکتر بردمش فقط میگن چیزی نیست نباید دست بزنین ما در صورتی پیگیر میشیم که به سرعت رشد کنه ولی خدا رو شکر الان خیلی کوچیک شده وفقط زمانی که سرما میخوره یکم بزرگ میشه